4 room Apartment for sale, Herastrau area

Status For sale
599.000€

Imbracat in straie noblie, in nuante puternice, vii, Sunya Residence este un apartament eclectic si extravagant, ale carui caracteristici uimesc orice privire.
Cu o usoara nota boema ce invaluie fiecare dintre cele 4 camere spatioase, intr-un mod aparte si deloc subtil, o intreaga simfonie cromatica isi pune amprenta pe spiritul vibrant al acestei locuinte.

Sunya Residence este un apartament cu multa personalitate, situat la etajul 4 din 6 al unei cladiri de locuinte finalizata in anul 2009. In vecinatatea sa, aerul curat al parcului Herastrau adie in fiecare dimineata, iar linistea ce face greu de imaginat faptul ca sunteti intr-o capitala ce vuieste aproape non stop. Inconjurati de liniste si de frumos, fara nici macar grija locului de parcare oferit in pretul de vanzare al apartamentului, va veti putea acomoda cu usurinta in cei 125 mp suprafata utila a apartamentului.
Camera de zi, in care violetul ramane nuanta de baza, este spatioasa si impozanta, asemenea unei fraze protocolare la inceput de scrisoare diplomatica.
Totul are locul lui, iar ordinea lucrurilor se plimba fluid catre cele 3 dormitoare, mobilate in tonuri distincte, dar la fel de puternice.
Baile, 3 la numar, sunt impecabile. Finisajele alese nu fac rabat de calitate. Bucataria intima ofera toate conditiile pentru prepararea unor mese delicioase pentru cei dragi ai casei. Certificat Energetic – Clasa A
Ambele balcoane masoara o suprafata de 12.33 mp din totalul de 134.34 mp, iar privelistea pe care o lasa sa se desfasoare dinaintea ochilor este absolut memorabila.
Locul de parcare se poate achiziționa separat.

Amenities

Map position

Share this property

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Call More details