***** Vida Herastrau | Luxury Apartment | Mobilat | Loc parcare

Status For sale
278.000€ + VAT

Va propunem pentru vanzare un apartament exclusivist, o proprietate ce reprezinta prin forma si stilul arhitectural modernist, prin elementele de design surprinzatoare si personalitatea compozitiei, un apartament de top.
Proprietatea desfasurata amplu pe o suprafata utila de 70 mp, situata la etajul 4, este compusa din 2 camere si face parte dintr-un building rezidential pe 5 etaje finalizat in 2020, amplasat langa Herastrau Parc.
Absolut toate finisajele sunt din gama high-class, iar combinatia indrazneata a decoratiunilor si accesoriilor revigoreaza spatiile, completand notele vizuale artistice imprimate intregului ansamblu.
Complexul are 86 de apartamente amplasate pe 5 niveluri, cu 2 lobby-uri amenajate cu materiale de lux.
Compartimentarea interioara a apartamentului este realizata astfel: zona de living, bucatarie mobilata si utilata modern, hol amenajat cu dressing, dormitor si baie cu aerisire naturala.
La toate acestea se adauga o terasa superba de 16.8 mp, pe toata lungimea apartamentului, pe care va puteti relaxa admirand o oaza de verdeata, părculețul nou nouț amenajat de Primărie.

Finisajele si dotarile apartamentului sunt realizate cu materiale de calitate premium, iar designul este deosebit.

Acest ansamblu elegant iti permite acces facil catre multiple puncte de interes: zone de birouri, centre comerciale, cluburi, restaurante, terenuri de tenis si sali de fitness.

De asemenea, accesul catre restul orasului se poate face cu usurinta, atat cu masina cat si cu mijloace de transport in comun, statia de metrou Aurel Vlaicu fiind la doar cateva minute de mers pe jos.

Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare subteran ce se poate achizitiona separat, pentru 18.000EUR+tva

Va invitam cu drag la vizionare!

Amenities

Map position

Share this property

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Call More details