2 camere de inchiriat | Bloc Nou | Zona Pipera

Tip tranzactie De inchiriat
550€/L

Un ansamblu rezidential situat in zona verde a Bucurestiului, reprezinta fara indoiala unul dintre cele mai cautate proiecte rezidentiale din Bucuresti, avand toate coordonatele unui ansamblu rezidential de exceptie ce se diferentiaza net fata de oferta existenta pe piata prin pozitionarea sa, la care se adauga un regim de inaltime mic, prietenos cu mediul inconjurator prin caracteristicile sale.
Acesta are un regim de inaltime de S+P+4, paza 24h/24h si locuri de joaca pentru copii.
Centrala termica este de tip mural cu in condensatie tip VIESSMANN VITODENS 050, cu putere calorica de 24 kW. Incalzirea camerelor se realizeaza prin pardoseala.
Pardoselile finite sunt din gresie. Parchet laminat de 8 mm grosime, model stejar Achensee cu plinta aferenta, montat in camera de zi, dormitor si hol.
Placaj din faianta (Kerama Marazzi gama Cameo Beige 25×40 cm impreuna cu decor asortat, montata cu rosturile in
continuare (rost pe rost) la 90 grade fata de pardoseala. Zugraveli culoare alba, cu vopsele lavabile de interior la pereti si tavane in camera de zi, dormitor / dormitoare, baie, bucatarie, vestibul. Ferestre si usi din PVC profil Salamander Streamline 5 camere culoare antracit cu geam termopan clar Saint Gobain (4-16-4), cu deschidere oscilobatanta.
Usile interioare sunt usi celulare Pinum gama Smart (fara geam) montate pe toc din MDF. Obiectele sanitare sunt IDEAL STANDARD.
Compus din 2 camere desfasurate pe o suprafata construita de 62 mp si avand un balcon de 6 mp, apartamentul integreaza in el finisaje de foarte buna calitate, bucatarie open-space mobilata si utilata cu tot ceea ce este necesar si tot ce aveti de facut este sa va mutati cu bagajele in el si va veti simti ca acasa!
Si pentru ca pozele nu evidentiaza cu adevarat valoarea acestui spatiu, noi va invitam sa il vizitam impreuna pentru a intelege ce inseamna in realitate acest apartament!
In pret aveti inclus si un loc de parcare.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Sistem încălzire
  • Încălzire prin pardoseală
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii