22 Herastrau Residence | Apartamentul tau la 100 m de Parcul Herastrau NOU 2018

Tip tranzactie De vanzare
165.000€ + TVA

Calitatea superioara, siguranta si esteticul sunt cele trei caracteristici majore pe care 22 Herastrau Residence le imbina in constructia sa. Viitoarea dumneavoastra locuinta poate fi in acest imobil cochet, cu 35 de unitati locative, studiouri, 2 camere, 3 camere si 4 camere.
Spatioase, dupa o arhitectura contemporana, functionala si deosebit de atractiva, apartamentele din Herastrau 22 depasesc actualele standarde ale luxului rezidential intr-o cladire.
Finisajele exterioare și interioare vorbesc de la sine despe calitatea superioara pe care s-a mizat, imobilul fiind placat cu piatra si lemn.
Sentimentul de serena liniste si siguranta il veti avea chiar de la intrare: aici veti fi intampinati de o eleganta zona de receptie, incadrata intr-o gradina verticala. Instalatia de interfon si camerele de supraveghere sunt de la sine intelese, astfel ca dotarile de securizare ale imobilului sa fie complete din toate punctele de vedere.

Sunteti pasionati de design interior? Va ganditi cu groaza la caratul mobilei? Ei bine, liftul ThyssenGroup , modernE, de sapte persoane, ce face legatura intre garajul subteran si etajele curente este suficient de incapator si poate duce o sarcina mare.

Nici parcarea nu este deloc o problema: dispuneti de locuri de parcare generoase atat la interior cat si la exterior, rampa de acces avand incalzire cu degivrare, iar parcarile exterioare dale de trafic intens.

Durabilitatea constructiei si siguranta ei este data de materialele de calitate superioara folosite la constructie:
peretii exteriori sunt realizati din caramida eficienta Porotherm cu grosime de 30 centimetri, iar cei interiori din caramida de 12,5 cm. Tencuiala este manula de grosime de de 2,5 cm, ceea ce asigura o insonorizare eficienta. Nu va faceti griji, asadar, nici de zgomotele tipice unui bloc de locuinte. Din acest punct de vedere, confortul si linistea, atat la interior cat si la exterior, vor fi un lucru cert.
Tamplaria exterioara este realizata din ferestre termopan cu profile de aluminiu Reyanaers importBelgia , iar geamurile sunt de tip four season pe exterior si low-E pe interior, asigurand un confort termic sporit, dar si un climat sanatos in interior.
Terasele sunt placate cu sistem flotant din lemn deck
Pardoseala pe spatiile comune , glafurile de la ferestre si rebordurile de la balcoane sunt din piatra naturala .
Pentru un plus de confort, in subsol va fi amplasat un hidrofor cu Pompe Dab pentru asigurarea unui debit optim, indiferent de presiunea furnizata de furnizorul de retea.
Evacuarea deseurilor menajere este asigurata in camera pubelelor amplasata la demisolul imobilului, prevazuta cu aer conditionat.

Cat priveste dotarile si finisajele apartamentelor, nici aici nu se face deloc rabat de la calitate. Baile sunt finisate cu gresie si faianta din import, iar obiectele sanitare sunt din gama Villeroy & Boch sau Ideal Standard si robinetaria din gama Grohe.
Aparatajul terminal este asigurat de Gewiss, tip modular, unul dintre liderii mondiali in domeniu. Acesta are un design modern, iar renumele brandului ii asigura un loc fruntas in domeniu.
Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrale de apartament marca Buderus, iar apartamentele sunt contorizate individual la apa, gaze si electricitate.
De asemenea, aveti posibilitati multiple de configurare ulterioara datorita gamei variate de culori ce pot fi asortate ambientului final al clientului.

In dormitoare, hol si living, pardoseala este finisata cu parchet din lemn triplustratificat, din import. Usile interioare sunt de tip celular, marca Pinum, cu feronerie din inox satinat. Veti introduce cheia de acces in viitoarea dumneavoastra locuinta de vis untr-o usa de intrare de tip Benatti, importata din Italia, cu sistem de inchidere in 14 puncte si tabla galvanizata.

Totul legat de 22 Herastrau Residence este conceput pentru un ambient placut, confortabil, superior.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share