4 camere Satul Francez,ideal pentru o familie cu copii, loc parcare ,boxa.

Tip tranzactie De vanzare
264.000€

Familia este o stare de spirit, la fel cum “acasa” este locul in care ne simtim in siguranta, inconjurati de figuri dragi si lucruri cunoscute.
Apartamentul este acel loc unde nu va fi absolut deloc greu sa va obisnuiti cu sentimentul de “acasa”, fie ca aveti o familie cu copii sau planuiti sa va intemeiati in curand o familie. Cu un imens potential pentru a fi transformat intr-un camin primitor, acest apartament de 4 camere iese in evidenta prin caldura metaforica pe care o transmite celor ce ii calca pragul.
Apartamentul se vinde complet utilat si mobilat.
Situat in Cartierul Francez, intr-o cladire finalizata in anul 2005 , Apartamentul combina stiluri si stari intr-o maniera placuta si primitoare, cu suficient loc pentru personalizare. Finisajele de inalta calitate, mobilierul aerisit, usoarele influente japoneze inserate in spiritul unui design simplu si modern, confera acel plus de confort de care nu veti duce lipsa alegand acest apartament.
Configuratia apartamentului este urmatoarea: 3 dormitoare spatioase – master, guest si camera copilului, doua bai ultra moderne, o bucatarie separata si un living prietenos, cu suficient loc pentru toti membrii familiei.
Apartamentul se vinde utilat si mobilat.
Apartamentul beneficiaza si de o boxa.
In ceea ce priveste parcarea, apartamentul are inclus in pretul de vanzare si un loc de parcare subteran , lucru care va va conferi in mod cert extra timp pentru cei dragi si extra siguranta pentru masina.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share