4 City North | Luxury apartment

Tip tranzactie De vanzare
229.000€

Desi imaginile vorbesc de la sine, nu putem sa nu remarcam bunul gust ce transpare din arhitectonica spatiului bine-gandit.Modern si accesibil, ansamblul din care face parte intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta.
Apartamentul pe care am ales sa vi-l prezentam astazi reprezinta fara indoiala o proprietate acompaniata de o volumetrie ampla, aerisita, curata, ce ofera o senzatie placuta de eleganta, liniste si relaxare.
Living-ul sau camera de zi este cartea de vizita dar si locul in care va veti petrece majoritatea timpului liber impreuna cu familia sau alaturi de cei dragi, oferind totodata o atmosfera comfortabila, esentiala familiei viitorului proprietar.
Desfasurat pe o suprafata utila de 71.24 mp, apartamentul este perfect din punct de vedere rezidential, cele 3 camere oferind din plin comfortul necesar. Este situat la etajul 2 si ofera o vedere frumoasa asupra zonei.
Materialele de inalta clasa asigura o nota pregnanta de rafinament si distinctie demna de un adevarat apartament de lux. Un apartament ce cu siguranta va ramane intiparit in memoria Dvs.!
In pret aveti inclus si un loc de parcare suprateran.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Wireless
  • Telecomandă poartă acces auto
  • Videointerfon

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii