Adonis Suite – Spatios, 2 locuri parcare, 3 terase spatioase, Dorobanti

Tip tranzactie De vanzare
795.000€ + TVA

Imaginati-va o luxurianta oaza de liniste situata in inima Bucurestiului.
Situat pe strada Praga, intr-o zona verde, exclusivista a Dorobantiului, Adonis Suite poate fi viitorul apartament de vis al familiei dumneavoastra! Desfasurate pe o suprafata utila de 244 mp, se intind cele 4 camere ale sale, luminoase, spatioase si gata sa fie mobilate dupa gustul si personalitatea viitorilor locatari. Daca v-at dorit dintotdeauna sa aveti propriul dressing, Adonis Suite dispune de un vast spatiu pentru haine, pantofi si genti de voiaj, ce masoara nici mai mult nici mai putin de 11.18 mp.

Apartamentul este complet finisat, ramanandu-va doar sa il personalizati asa cum va doriti. Generos de mare, livingul de 21 mp va va surprinde placut cu prezenta semineului ca piesa centrala si ferestrele inalte, ce lasa lumina sa patrunde bland in incapere. Dormitoarele sunt si ele suficient de spatioase si va vor permite sa le transformati dupa bunul plac, fie in camere pentru copii, daca aveti, fie in spatiu de lucru sau camere pentru oaspeti. Puteti face atat de multe din Adonis Suite!

Pe masura ce va plimbati din camera in camera, nu uitati sa aruncati o privire si in terasa. Cea mare, conexa camerei de zi, are 15 mp si dispune de un mobilier de exterior care va va incanta privirea. Amenajata complet, ingrijita si surprinzatoare, aceasta va fi cu siguranta locul favorit de relaxare in fiecare dimineata.
Cea de-a doua terasa, de 13 mp, este conexa dormitorului principal si completeaza aerul luxuriant al intregului apartament. In plus, dormitorul matrimonial dispune de propriul dressing si baie.

In ceea ce priveste spatiile de depozitare, camera oaspetilor dispune si ea de propria garderoba, iar bucataria, complet mobilata si utilata, are anexata o debara discreta.

Finisajele si dotarile nu au fost neglizate – ambele terase au pardoseala din lemn si piatra naturala, ferestrele au geam termopan, corpuri de iluminat si obiectele sanitare sunt din gama de lux, iar gresia si faianta din cele doua bai si bucatarie arata impecabil.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Lux
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share