Ambrosio Residence – Apartament cu 4 camere de vânzare, zona Aviatorilor

Tip tranzactie De vanzare
550.000€ + TVA

Din seria proprietatilor ultraluxury, va propunem pentru astazi Ambrosio Residence, un spatiu ultra generos, de peste 246 mp, ce permite explorarea unei game variate de stiluri, finisaje, decoratiuni functiuni si o libertate de exprimare pe care multi ar fi invidiosi.
Situata in Zona Aviatorilor, proprietatea de 4 camere (un living room si trei dormitoare) ne descopera o lume absolut fascinanta de cum ii trecem pragul. Modernismul arhitectural al resedintei, dezvaluie in spatele liniilor simple ale edificiului si ale fatadei spartane, un interior sofisticat, complex si plin de semnificatie, o proprietate grandioasa, ampla, wide-open.
Propusa spre vanzare, se arata in toata splendoarea sa pe masura ce trecem dincolo de intrare, ca o bariera metafizica pusa intre lume si caminul comfortabil ce ascunde interioare bogate ce comunica doar aparent cu exteriorul. Jocul volumetriei este bazat pe alternarea formelor geometrice dispuse asimetric, gandite ca un spectacol pentru a capta privirile si a trezi interesul.
Arhitectii care s-au ocupat de amenajarea proprietatii au reusit sa gaseasca echilibrul perfect intre finisajele de culoare inchisa, cum ar fi spre exemplu armatura solida a spatiilor vitrate ample si elementele in nuante deschise ale finisajelor.Punctul forte al acestei proprietati il reprezinta fara indoiala terasa ampla, de peste 39mp unde puteti petrece momente memorabile alaturi de familie sau prieteni. Cu o frumusete ce rezulta din simplitatea detaliilor, acest apartament este special prin prisma configuratiei lui si te cucereste iremediabil de la prima vedere. Iata cum un proiect gandit in detaliu pentru ca fiecare functiune sa fie pusa in valoare si sa comunice coerent cu celelalte zone ale casei poate aduce beneficii viitorului proprietar ce urmeaza sa locuiasca aici. Cu siguranta veti gasi multe idei de pus in aplicare in aceasta proprietate. Resedinta este propusa spre vanzare, va asteptam sa o vizitam impreuna!

Apartamentul beneficiaza de un loc de parcare la pretul de 20.000 euro TVA inclus.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share