Amona Residence Cotroceni | Apartament in imobil interbelic de exceptie

Tip tranzactie De vanzare
350.000€

Putine sunt situatiile in care, intr-o imbinare indrazneata de stiluri, vechiul si noul sa aiba o simbioza atat de armonioasa precum in cazul apartamentului pe care va propunem sa il vizionati.

Amona Residence Cotroceni este situat intr-o vila interbelica exceptionala, iar cuvantul de ordine al intregii zone este, intr-adevar, exceptionalul. Ferita de tumultul traficului rutier infernal, inconjurata de verdeata luxurianta si aflata intr-una din cele mai linistite si aristocrate zone ale Bucurestiului, aceasta locuinta nu poate sa fie altfel decat spectaculoasa, in felul ei.
Cu o suprafata totala de 160 mp, dintre care 140 mp utili, cele 5 camere care constituie surprinzatoarea locuinta sunt suficient de spatioase pentru mobilierul din lemn masiv, boem si pretentios. Contrastul dintre piesele de mobilier si finisaje contribuie la fermecul aparte al locuintei: pe de o parte, caldura si nostalgia interbelica transpusa in mobilier, pe de alta parte, prospetimea si exuberanta finisajelor ultramoderne. In ansamblu, spatiul este astfel transpus intr-o sfera atemporala, ce imprumuta cu succes din ce este mai bun si specific fiecarei generatii.

Spatioasa, impresionanta si imbietoare, bucataria este construita – parca – sa va invite deja la prepararea retetelor secrete ale bunicilor. In simandicoasa zona de dining, acestea ar fi cu siguranta pusa in valoare, iar sentimentul de nostalgie al vremurilor fara de griji continua si in spatioasa camera de zi.
Dormitoarele, mult mai intime si retrase, dispun de paturi matrimoniale extrem de comfortabile, cortine masive in stil georgian si covoare persane cu modele meticuloase.. Fiecare dintre cele 3 dormitoare are impregnat acelasi stil decorativ, insa personalitatea fiecareia dintre dependinte difera considerabil, ierarhizand oarecum dispunerea camerelor.

Baile spatioase sunt un plus atipic cladirilor interbelice, insa o binevenita caracteristica a locuintei. Complet finisate, nu fac rabat de la stilul decorativ general, ci contribuie la farmecul deja consacrat pe care Amona Residence Cotroceni il are din abundenta.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat, asa cum rezulta din fotografii, astfel ca, pentru a simti cu adevarat spiritul candid si vibrant al acestei locuinte, va invitam cu drag sa programati o vizionare.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share