Anima Gesin | Domenii | Vila cu 5 camere de vanzare ideala pentru familie

Tip tranzactie De vanzare
350.000€

Putine locuinte sunt suficient de incapatoare, suficient de sigure si suficient de confortabile pentru intreaga familie.
Anima Gesin indeplineste cu brio toate specificatiile unei locuinte ideale pentru persoanele ale caror valori graviteaza in jurul familiei.

Se spune despre Bucuresti ca nu ar fi un oras tocmai prietenos cu cresterea copiilor. Noi contrazicem acest crez si spunem ca si Bucurestiul, cu anumite zone ale sale, are farmecul lui si chiar mai multe avantaje pentru copiii cu caracter frumos. Vila pe care va propunem sa o vizionati se afla in zona Chibrit, inconjurata de liniste, siguranta si acces facil catre mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, sedii bancare, magazine, restaurante si centre omerciale.

Terenul are o suprafata totala de 420 mp, dintre care constructia finalizata in anul 2000 se intinde pe 259 mp, cu 165 mp suprafata utila a casei. Veti beneficia de un garaj si 4 locuri de parcare, astfel ca, la Anima Gesin, corvoada parcatului masinii va deveni o simpla amintire.

Interiorul vilei este primitor, dotat cu mobilierul si toate utilitatile unui camin cald, curat si gata pentru o noua poveste armonioasa de familie. Bucataria si cele 3 bai si 5 camere sunt complet mobilate, iar linia de baza caracteristica stilului casei este decenta. Cu un living generos si dormitoare create pentru personalitatile diferite si colorate ale copiilor, aceasta poate fi solutia ideala pentru familia ce cauta liniste, relaxare si suficient spatiu de desfasurare.
De mentionat este si spatiul cu loc de joaca amenajat pentru cei mici, cu doua trambuline, leagane, topogan si multa verdeata, ce ar face orice copil sa sara in sus de bucurie. La propriu!

Cautati locul ideal pentru familia dumneavoastra? O vizionare programata pentru vila Anima Gesin ar putea sa solutioneze in mod fericit aceasta cautare.

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share