Apartament 2 camere British School| LUX | Pipera | Parcare

Tip tranzactie De inchiriat
995€/L

Avem placerea de a va prezenta un apartament cu un design interior ce a fost creat de arhitecţi de top, unde stilul modern
se întrepătrunde cu elemente clasice şi construiesc împreuna un mediu plăcut atât din punct de vedere cromatic, cât şi ca dispunere a pieselor de mobilier. Spaţiile de depozitare sunt extrem de generoase, răspunzând nevoilor oricărui client.
Apartamentul are o suprafaţa totala de 73m2 si dispune de o terasa, in suprafaţa de 18m2.
Apartamentul este situat in zona cu cea mai mare suprafata impadurita (Padurea Baneasa) si cea mai mica densitate a populatiei din Bucuresti, in imediata vecinatate a celor mai prestigioase gradinite si scoli private din Romania (British School, Mark Twain, Scoala Americana, Liceul Francez, Little London, Olga Gudynn, Avenor, Discovery, Hermann Oberth etc), la doar 100m de Jolie Ville si la numai 5 minute cu maşina de Baneasa Mall, Ikea, Metro, Dedeman, Decathlon.

Arhitectura imobilelor este special gandita astfel incat apartamentele sa beneficieze de multa lumina naturala (datorita ferestrelor mari, pana la nivelul pardoselii si a inaltimii camerelor de 2,75m) si sa fie aerisite, fara stalpi sau grinzi in mijlocul casei. Apartamentul beneficiaza de o terasa in suprafaţa de 18 m2, ce poate primi mese cu scaune pentru a savura cafeaua de dimineata.
Viitorii locatari ai complexului se pot bucura pe deplin de 9.000 de m2 dedicaţi vegetatiei şi aleilor pietonale cu aliniamente de copaci şi plante perene. De asemenea, complexul este păzit 24/7.
Apartamentul si întreg complexul au fost finalizate in 2020, construite cu materiale premium, aducând un plus de confort viitorilor locatari:
-Apartamentul dispune de centrala Buderus in condensatie .
Pentru maşina Dvs, se oferă un loc de parcare inclus in preţ, in subsolul complexului.

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii