Apartament 2 camere cu terasa si gradina proprii, Nordului

Tip tranzactie De vanzare
170.000€

Avem placerea de a va prezenta spre inchiriere un apartament cu doua camere, semidecomandat, ce beneficiaza de existenta in proprietate a unei suprafete terasate (gradina si terasa amenajate cu gust), situat la parterul inalt al unui imobil de constructie recenta, cu cinci niveluri, S+P+5, amplasat in zona Soseaua Nordului, intr-un cartier exclusivist si elegant, pe o strada cu iesire atit spre Nordului cit si spre Blv. Caramfil.
Apartamentul, cu o suprafata utila inchisa de 55 mp., este unul luminos, intim si elegant, in acelasi timp, are o impartire deosebita, spatiile pe care le ofera fiind generoase si judicios amenajate, astfel incit nu lipsesc locurile de depozitare (dressing) si zonele pentru activitatile de zi, relaxare si odihna.
Imobilul este finalizat in anul 2010 si prezinta avantajul unei constructii realizate dupa cele mai moderne standarde, fiind dotat cu lift si garaje in subsolul acesteia, extrem de civilizat si curat, linistit si bine orientat din punctul de vedere al vecinatatilor.
Apartamentul este disponibil la inchiriere la pretul de 800 de euro, iar pentru locul de parcare taxa este de 100 euro/luna.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share