Apartament 2 camere de închiriat în zona Soseaua Nordului

Tip tranzactie De inchiriat
850€/L

Zona Herastrau este cunoscuta pentru caracterul sau exclusivist, in care accesul rapid catre toate facilitatile urbane este intrepatruns de o peisagistica aparte, rar intalnita in orasele mari.
Asemenea zonei, Lighthouse Residence se ridica la standarde inalte, reusind sa intrepatrunda functionalitatea unui spatiu util de 50 mp cu armonia idealizata a designului interior.

Situat la etajul 3 al unei cladiri de locuinte finalizata in anul 2018, apartamentul pe care va propunem sa il vizionati este ideal fie pentru o familie, fie pentru persoane joviale si sociable, ale caror zile sunt inseninate de compania prietenilor apropiati. Datorita pozitionarii sale excelente in partea de nord a Bucurestiului, este, de asemenea, potrivit persoanelor care isi desfasoara activitatea in centrele de business din Baneasa, Pipera si Aviatorilor, accesul catre acestea fiind extrem de facil.

Apartamentul este spatios si luminos si este compus din doua camere – sufrageria cu zona de dining si dormitorul, care va vor incanta prin design-ul optimist, in culori deschise, functional si perfect incorporat in spatiul disponibil. Bucataria este complet utilata si cu suficiente spatii de depozitare incorporate in mobilierul inteligent configurat. Finisajele baii completeaza armonia interioara creata de mixul de stiluri al design-ului interior.
1 loc de parcare subteran in sistem Klaus si o boxa sunt la dispozitia dvs, incluse in pretul chiriei.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Complet

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share