Apartament 3 camere in ansamblu rezidential de lux | Zona Floreasca

Tip tranzactie De vanzare
199.000€

Apartamentele din acest nou si modern ansamblu rezidential pot fi regasite in frumoasa zona Barbu Vacarescu – Floreasca. Ansamblul se ridica la noile standarde ale arhitecturii moderne perfect integrate in mediul inconjurator.
Pozitionarea este mai mult decat dezirabila, intrucat ansamblul este situat in exclusivista Zona de Nord a Capitalei, la numai 10 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu si la doar 3 minute de Verdi Park. Locația sa unica este data de vecinatatea lacului, cu toate avantajele ce decurg de aici, la care se adauga distanta mica pana la noile investitii si cladiri de birouri in continua expansiune din noul pol de business al capitalei, cele mai exclusiviste centre de fitness ale Bucurestiului, Dinu Pescariu Club, doua centre sportive ale armatei, un club de tenis, restaurante moderne, cluburi si magazine de lux, Promenada Mall. De asemenea, cele mai bune scoli si universitati din Bucuresti sunt usor de accesat cu masina sau transportul public de aici.
In proiectarea apartamentelor s-a pus in primul rand accent pe o impartire functionala, un design original, confort si folosirea unor finisaje premium.
Toate detaliile au fost atent urmarire: suprafata balcoanelor, fatada, gradina, etc..
Finisaje exterioare:
Termosistem cu vata minerala bazaltica de 100 mm cu finisaj tip BAUMIT sau echivalent, inclusiv grund si plasa plastic;
Placare Ceramica la fatade ventilate tip teracota Rincon Argelite sau placare cu ALUCOBOND, inclusiv vata minerala bazaltica de 100 mm pentru izolare termica.
Peretii interiori sunt realizati din pereți de beton sau zidarie, tencuiti si finisati cu glet de ipsos si vopsiti cu vopsea lavabila alba;
Usi de interior laminate cu imitatie STEJAR sau wenge cu cadru de lemn si butonul de usa inox;
Usa interior de intrarea in apartament, cu cadru metalic de lucru si tabla, vopsita anticoroziv, izolata fonic, MDF pe fronturi, intr-un singur canat, complet, cu garnituri pe cadre, cu balamale si inferior perie de strangere, inclusiv 3 puncte de blocare si vizor;
Tamplarie exterioara de pvc cu 5 camere si geam securizat; ferestre cu panouri mobile si fixe de sticla si usi, avand incorporate deschideri simple sau duble. Toate ferestrele au glafuri din aluminiu la exterior.
Pretul este pentru apartamentul nemobilat.Un loc de parcare se poate achizitiona separat la pretul de 26000 eur.
Pretul pentru apartament mobilat este de 216000 eur.
Certificat Energetic – Clasa A.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Supraveghere video
  • Videointerfon
  • Wireless
  • Pază permanentă
  • Telecomandă poartă acces auto
  • Senzor de fum
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii