Apartament 3 camere in Bloc tip Boutique | Central | Terasa 40m si Gradina 22 m

Tip tranzactie De vanzare
220.000€ + TVA

V-ar placea sa locuiti in inima capitalei, dar sa va simtiti mereu ca in vacanta atunci cand va uitati pe geam? Avem placerea sa va prezentam un imobil tip boutique cu 12 apartamente, amplasat in zona centru nord a Bucurestiului pe o straduta putin circulata si retrasa.

La Boheme Residence este un concept nou, care aduce prospetime si inovatie intr-o zona incarcata de istorie. Cu un numar restrans de apartamente, cochete, luminoase si extrem de practic configurate, acest proiect rezidential va va cuceri de la prima vizionare. Cladirea este amplasata intr-una din cele mai linistite si exclusiviste zone ale Bucurestiului, iar pentru a va lua de pe cap grija locurilor de parcare si a spatiilor de depozitare, apartamentele beneficiaza de disponibilitatea unui loc de parcare (17000 eur+tva) si a unei boxe (3000 eur +tva).

Incantatoare nu doar prin amplasament, dar si prin structura arhitecturala si configuratia spatiala, cele 12 apartamente sunt concepute in jurul functionalitatii, apartamentele dispunand de toate utilitatile necesare unui comfort sporit al viitorilor locatari, iar costurile de intretinere sunt si ele optimizate.
Certificat Energetic – Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Sistem încălzire
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii