Apartament 3 camere Universitate

Tip tranzactie De vanzare
139.000€

Va prezint un apartament cu 3 camere de vanzare, situat la cateva minute de Piata Rosetti si Piata Universitatii

Zona ofera multe optiuni de distractie si relaxare, cum ar fi plimbari in parc, terase si restaurante.
Va puteti rasfata cu o cafea sau un ceai, in timp ce va bucurati de o liniste uimitoare, apartamentul fiind cu vedere pe spatele blocului unde nu exista trafic.
Imobilul din care face parte apartamentul este construit in perioada 1935, a fost expertizat si nu este incadrat in nici o clasa de risc seismic.
Apartamentul este ca si destinatie la baza spatiului comercial, lucru care il face potrivit pentru orice tip de activitate, sau pentru a fi locuit.
Siguranta locatarilor este asigurata prin interfon si sistem de alarma conectat la o firma de paza.
Centrala termica proprie instalata va ofera tot confortul necesar, alaturi de termostatul de ambient pentru setarea temperaturii la nivelul dorit de dvs.
Pentru timpul verii, datorita umbrei din spatele blocului, temperatura mentinandu-se intr-un interval foarte bun pe toata durata zilei.
Cu o suprafata totala de 76 mp, la care se adauga suplimentar si un spatiu de depozitatere,
acest apartament beneficiaza de o compartimentare eficienta, astfel incat sa puteti profita la maximum de spatiul disponibil. Fostii proprietari au amenajat inteligent apartamentul si l-au mobilat/utilat de lux.
Daca sunteti in cautarea unui apartament confortabil, intr-o locatie foarte buna, ultracentrala, atunci acest apartament este alegerea potrivita pentru dumneavoastra, fie ca prezinta interes ca locuinta personala, fie ca sunteti in cautarea unei investitii profitabile in vederea inchirierii pe termen lung sau AirBnB / Booking.

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii