Apartament 4 camere CLUCERULUI/ KISELEFF

Tip tranzactie De vanzare
296.000€

Apartamentul pe care vi-l prezentam astazi este format din două dormitoare, o sufragerie si o terasa inchisa, transformata intr-o a patra cameră (proiect aprobat de primarie, cu actualizare cadastrala, prin urmare se poate achizitiona si prin credit bancar), intr-o zona deosebit de liniştita, la 3 minute de mers pe jos de Parcul Kiseleff si 10 de Parcul Herastrau.
Spatiul disponibil este unul suficient de generos, intrucat veti dispune de 90 mp suprafata utila cu o compartimentare fluida, practica si incantatoare.
Finisajele si dotarile sunt de calitate premium: parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, aer conditionat, obiecte sanitare, usa de acces metalica. Practic, o mare parte din tot ce aveti nevoie pentru a va instala in noua locuinta. Mobilierul din fotografii nu intra in pretul apartamentului.
Situat intr-o cladire cu regim redus de inaltime, apartamentul este ideal pentru persoane joviale si sociable, ale caror zile sunt inseninate de compania prietenilor apropiati.
Constructia are pereţi groşi de 60 de cm din caramida plina, fiind solida precum un buncăr, cu fundatie, pereţi de rezistenta si plansee din beton armat (informatiile se regasesc atat in arhive cat si in documentatia de expertiza tehnica si memoriu arhitectural).
Veti avea propriul garaj si inca un loc de parcare, plus o mică curte privată in spatele garajului, pe care o puteţi amenaja după bunul plac (insumeaza 50mp). Clădirea beneficiază in fata si de o curticica comuna cu ceilalţi vecini. In anexa proprietatii sunt si doua boxe mari in podul clădirii de aprox. 20mp.
In apropiere se gasesc scoli si gradinite, piete de aprovizionare (Domenii, 1 Mai, Baneasa) , restaurante, magazine si parcuri.
Acces rapid catre Baneasa Shopping City si Aeroport Henri Coanda.
Amplasarea sa la cativa pasi de Parcul Kiseleff si Herastrau face din acest apartament locatia ideala pentru un cuplu dinamic, activ, ce-si doreste o viata aproape de natura in mijlocul zonei de nord a Capitalei.
Certificat energetic; Clasa B

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Supraveghere video
  • Wireless
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii