Apartament 4 camere de inchiriat | Baneasa Forest

Tip tranzactie De inchiriat
2.000€/L

Imbratisand variatii de culoare si luciul natural al lemnului de-a lungul intregului spatiu, pentru a conferi un design superb, apartamentul pe care avem placerea sa vi-l oferim astazi spre inchiriere se prezinte vizitatorului intr-un mod cu adevarat atemporal.
In acest apartament se poate observa texturile comfortabile ale pieselor de mobilier si materialele naturale utilizate ce transforma spatiile apartamentului intr-o zona sofisticata, moderna dar ideala pentru relaxare.
Lumina naturala inunda toate colturile casei, in absolut toate incaperile, iar paleta cromatica utilizata este de asemenea, pastrata calda si primitoare.
Astfel, acest apartament devine un spatiu pregatit pentru oaspetii de orice varsta si in acelasi timp, comfortabil pentru viitorii sai locatari
Dormitoarele folosesc aceeasi schema de culori neutre, ce tinde spre nuante de alb, pastrand insa ca si culoare de accent maro-ul deschis si cald al lemnului natural.
Baile scot in evidenta grija arhitectilor pentru anumite detalii, care pe langa eleganta, au urmarit ca materialele folosite sa necesite minimum de intretinere.
In bucatarie, intalnim de asemenea, aceeasi grija obsesiva fata de finisaje si linia mobilierului simplu si cursiv, nelipsind insa accesoriile gratioase in acord cu stilul minimalist. Asa cum era si normal pentru orice bucatarie moderna, mobilierul incorporeaza aragazul si frigiderul iar dulapurile simple, accentueaza design-ul minimal al incaperii.
Desfasurat pe o suprafata construita de 195 metri patrati, apartamentul de 4 camere (livingul si cele 3 dormitoare) impreuna cu cele 3 bai si 2 terase, face parte dintr-un imobil finalizat in 2009 si este situat la etajul 1.
Apartamentul este dispus astfel:
* camera de zi este extinsa cu zona de diner, cu acces la balcon
* bucataria este inchisa, utilata si echipata*mobilier/electrocasnice si*centrala termica.
* dormitorul matrimonial, are o baie cu cada si acces la balcon.
* urmatoarele doua dormitoare, sunt dotate fiecare cu baie, una are cada, alta are dus, pereti si pardoseala sunt placati cu piatra naturala
* centrala termica si aerul conditionat asigura confortul termic pe tot parcursul anului.
* eficienta termica bloc, clasa A
* pardoseli cu parchet/piatra naturala, baile au pardoseala si placaje de piatra naturala, peretii sunt cu vopsea lavabila/ tapet, usa metalica, tamplarie termopan cu plase/ jaluzele electrice, videointerfon, retea tv/internet, etc.
Utilitati contorizate pe apartament : gaze, apa, en. electrica
Complexul ofera locatarilor cele mai bune conditii; liniste,in zona sunt multe centre comerciale, restaurante, locuri de joaca pentru copii, etc.
Apartamentul beneficiaza de o vedere panoramica spectaculoasa asupra Padurii Baneasa.
Certificat Energetic – Clasa A.
In pret aveti inclus si un loc de parcare in subteranul blocului si o boxa.
Pentru ca ar fi mult mai multe de spus despre aceasta proprietate, noi va invitam sa o vizionam impreuna fiind siguri ca si Dvs. veti fi fascinati de frumusetea ei!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii