Apartament cu 2 camere cu gradina | Zona Baneasa

Tip tranzactie De vanzare
150.000€

Pe un teren la doi pasi de padure, cu o curte superba pe doua laturi ale blocului din care face parte, este amplasat un apartament ce capteaza interesul oricui si-ar dori sa locuiasca intr-o zona in care claxoanele sunt inlocuite de ciripitul pasarilor, iar smogul orasului lasa loc aerului proaspat si inviorator al fiecarei dimineti linistite.
Garden Suite poate impresiona prin foarte multe caracteristici, de la interior la exterior, insa, probabil cel mai util aspect il reprezinta terasa sa, intrucat are o suprafata foarte generoasa, de 146 mp.
Apartamentul este configurat pe o suprafata utila de 59 mp, avand la dispozitie un living generos de 21 mp, o bucatarie, o baie si 1 hol de 14.16 mp, la care se adauga superba terasa de 146 mp.

La exterior va puteti amenaja peisagistica de langa locuinta asa cum va doriti in curtea destinata relaxarii in aer liber. Mai ales in perioadele de tranzitie ale naturii, cand arborii isi schimba coloratura iar florile de sezon imbie cu parfum discret, este o reala incantare sa va petreceti timpul in propria oaza de liniste si armonie.
Interiorul nu face nici el rabat de la calitatea finisajelor, inca o nota de eleganta si bun gust fiind adusa de materialele ce compun bucataria.
Apartamentul se vinde mobilat partial (bucatarie, dressing-uri).
Dispune de gresie și faianță din Spania, pardoseli placate cu parchet triplu stratificat și uși de la Pinum.
Ușa de la intrare este blindată. Tâmplăria exterioară este Salamander cu 7 camere și geam tripan. Aveti instalata centrala termica pentru încălzire (prin pardoseala), băile sunt dotate cu obiecte sanitare din Italia. Accentul este pus pe dinamica fireasca a activitatilor casnice, pe utilitatea si utilizarea spatiului, in perfecta concordanta cu o linie de design naturala, care imbina numeroase elemente inspirate din stilul scandinav.
Finisajele de calitate, dependintele luminoase si spatioase, precum si cromatica blanda fac din Garden Suite un apartament ce merita vazut.
Certificat energetic: Clasa A
In subsolul blocului aveti si un loc de parcare care se poate achizitiona separat, la pretul de 12000 eur.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Wireless
  • Senzor de fum
  • Mobilat
  • Mobilat parțial
  • Sistem încălzire
  • Încălzire prin pardoseală
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii