Apartament cu 2 camere in Proiect Rezidential de lux in Zona Herastrau

Tip tranzactie De vanzare
159.088€ + TVA

Situat intr-o zona rezidentiala exclusivista, la etajul 2 al unei cladiri de locuinte ce va avea doar 3 etaje si unul retras, cu o configuratie extrem de functionala si inteligent distribuita, acest proiect de locuinte cu siguranta promite sa ridice considerabil standardele rezidentialelor de lux ale capitalei. Nu spunem acest lucru doar din dorinta de a accentua grandoarea sa, ci pentru ca avem convingerea ferma a faptului ca arhitectura fiecarei locuinte va migra in viitor catre factorul de functionalitate, eficientizand maxim raportul dintre suprafata construita si cea utila si avand in centrul atentiei fluidizarea spatiului si a modului in care comunica diferitele dependinte intre ele.
Pentru acest apartament, arhitectii au configurat zona de living separat de bucatarie, care are si loc de luat masa, cu ferestre mari si suficient loc pentru un mobilier functional. Dand un aer proaspat, actual fiecarei camere, design-ul interior al fiecarei camere complimenteaza configuratia locului si modul in care lumina naturala isi face loc in camere.
Finisajele de inalta calitate sunt un element cheie in acest design, liant intre nonconformismul imbinarii de materiale si luxul sofisticat al calitatii fiecarui obiect ales – fie el decorativ sau functional.

Anul in care apartamentele vor putea fi date in folosinta este 2022, iar la dispozitie veti avea aici 2 camere ultrafinisate dintre care un living de 21,15 mp si 1 dormitor, plus o bucatarie spatioasa, 1 baie, terasa de 4,32 mp si locul de parcare care poate fi achizitionat optional in sistem Klaus – 178000 eur + tva.
Certificat Energetic – Clasa A.
Pentru a exemplifica modul in care va arata acest apartament, am selectat cateva imagini cu titlu de prezentare, care speram sa va inspire in dorinta de achizitionare a unei locuinte de exceptie din toate punctele de vedere.

Situat intr-o zona rezidentiala exclusivista, Zona Herastrau, acest imobil va avea doar 3 etaje si unul retras si o configuratie extrem de functionala si inteligent distribuita, ce va ridica considerabil standardele rezidentialelor de lux ale capitalei. Nu spunem acest lucru doar din dorinta de a accentua grandoarea sa, ci pentru ca avem convingerea ferma a faptului ca arhitectura fiecarei locuinte va migra in viitor catre factorul de functionalitate, eficientizand maxim raportul dintre suprafata construita si cea utila si avand in centrul atentiei fluidizarea spatiului si a modului in care comunica diferitele dependinte intre ele.
Pentru apartamentele din acest imobil arhitectii au creat un design interior proaspat si actual pentru fiecare camera, design ce complimenteaza configuratia locului si modul in care lumina naturala isi face loc.
Finisajele de inalta calitate sunt un element cheie in acest design, liant intre nonconformismul imbinarii de materiale si luxul sofisticat al calitatii fiecarui obiect ales – fie el decorativ sau functional.
Anul in care apartamentele vor putea fi date in folosinta este 2021,

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Wireless
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii