Apartament cu 2 camere Zona Domenii | Prima inchiriere

Tip tranzactie De inchiriat
495€/L

Va propunem spre inchiriere un apartament NOU cu 2 camere, bucatarie si baie cu cada, intr-un imobil nou S+P+3E modern, la etajul 2, avand suprafata utila de 44 mp. Imobilul este situat in cartierul Domenii, intre Bd. Ion Mihalache, Piata Chibrit si Bd. Expozitiei, cu acces facil la metrou, tramvaie si autobuze.

Apartamentul este dotat cu centrala termica in condensatie Viessman Vitodens 050-W pe gaz, incalzire in pardoseala cu materiale Rehau-Germania si termostat in fiecare camera, aparate de aer conditionat tip inverter 12000 BTU model Meister in fiecare camera, usi blindate tip Defender clasa 3 antiefractie la intrarea in apartamente si usi interioare Revo Ambra cu balamale ascunse si broasca magnetica, produse in Italia.

Apartamentul are finisaje de foarte buna calitate, gresie, faianta, parchet Krono 8 mm, rezervoare apa wc ingropate, baterii Gröhe, aparatura electrica modulara tip Gewiss etc.

Imobilul este utilat cu un ascensor electric ultramodern Schindler 3300 cu usi late si cu o capacitate de 7 persoane, tamplarie PVC Salamander Streamline cu geam tripan (low-e / four seasons / float), videointerfon color, sistem de supraveghere CCTV cu 6 camere cu infrarosu, hidrofor electronic prevazut cu 2 vase de apa tampon, etc.

Consumurile de utilitati (apa, curent electric, gaze) sunt contorizate pe fiecare apartament in parte.

Fiecare apartament poate beneficia de internet si televiziune digitala prin operatorul RCS&RDS (DIGI), la cerere.
Apartamentul se poate inchiria complet mobilat si dotat la o chirie de 495 Euro/luna.
Imobilul este prevazut cu garaj subteran pentru 7 autoturisme si o parcare exterioara in curte pentru alte 3 autoturisme, intrarea in parcari fiind asigurata cu porti batante, culisante si usa garaj automatizate tip Hormann. Chiria unui loc de parcare variaza intre 80 Euro in garajul din subsol si 50 euro la exterior, functie de pozitia si dimensiunea locului ales.
Administrarea imobilului este asigurata de o societate specializata, care prezinta lunar fiecarui chirias o nota de plata cu toate consumurile de utilitati conform contoarelor, cota parte din toate cheltuielile de intretinere, revizii, reparatii ale sistemelor/echipamentelor imobilului, costurile cu furnizorii de servicii si cu personalul necesar.
Performanta energetica imobil:
– Clasa energetica: A
– Consum anual specific de energie: 108,54 kWh/mpan
– Indice de emisii echivalent CO2: 23,87 kgCO2/mpan
– Consum anual specific de energie din surse renerabile: 0 kWh/mpan

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Sistem încălzire
  • Încălzire prin pardoseală
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii