Apartament cu 3 camere PREMIUM | Resedinta in Zona Domenii | Comision 0%

Tip tranzactie De vanzare
185.400€ + TVA

Va oferim spre vanzare un apartament cu trei camere PREMIUM in Zona Domenii.
Ansamblul este amplasat intr-o zona exclusivista, linistita, dar cu acces rapid și facil către polii de business ai Capitalei, precum și către numeroase puncte de interes, mijloace de transport în comun(3 statii autobuz, 1 statie metrou), grădinițe(4), licee(4), universitati(6) parcuri(3), spitale de prestigiu, hipermarketuri și restaurante.
3 MINUTE – Stație Metrou Grivița
10 MINUTE – Parcul Herăstrău sau Parcul Kiseleff
5-10 MINUTE – cu mașina până în Piața Victoriei
15 MINUTE – cu mașina până în Zona Comercială și de Birouri Floreasca/Barbu Văcărescu.
Condominiumul are o suprfață de circa 3 ha, cu spații verzi, aerisite, pe 35% din suprafață si acces pietonal din cinci străzi diferite, plus acces auto din două bulevarde principale.
Locurile de parcare sunt in totalitate subterane si le puteti achizitiona la un pret de 12000 eur + tva in subsol S2 sau 13000 eur + tva in subsol S1.
Blocurile au structura din beton armat, pereti exteriori din zidarie de caramida cu goluri 25 cm grosime, termosistem din polistiren expandat 10 cm finisat cu tencuiala decorativa, placare fatada ventilata cu HPL/fibrociment – structura metalica, vata minerala 8 cm.De asemenea, delimitarea apartamentelor este realizata din zidarie de caramida de 25 cm.
Dotarile si finisajele sunt de foarte buna calitate. Astfel, beneficiati de sistem de incalzire prin pardoseala KERMI, gresie si faianta MARAZZI, obiecte sanitare MOBEXPERT, lifturi OTIS, usi PINUM, tamplarie ferestre REHAU, parchet triplu stratificat TARKETT, centrala termica avand termostat in fiecare camera VAILLANT, aparataj modular pentru instalatii electrice moderne si performante VIMAR.
Fiecare apartament are cu geamurile prevazute cu rulouri exterioare din aluminiu si bucatariile beneficiaza de ventilatie naturala cu geam. De asemenea, exista spatii inteligente de depozitare in interiorul fiecarui apartament.
Certificat energetic: Clasa A
* Fotografiile afisate au caracter de prezentare.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii