Apartament de vanzare | Zona Herastrau | Loc parcare subteran

Tip tranzactie De vanzare
250.000€

Locuinta pe care va invitam acum sa o vizionati este un apartament de 2 camere cu o impresionanta suprafata utila de 114.78 mp.
Situat la etajul 3 din 5 al unei cladiri rezidentiale din zona Herastrau, Fiorda Suite este ideal pentru un cuplu iubitor de liniste si peisaje verzi, dar poate la fel de bine constitui o buna investitie pentru inchiriere, potentialul apartamentului fiind enorm.

Mobilat esential, cu un generos spatiu de depozitare, cu un aer modern si extrem de functional, acest apartament are o configuratie segmentara practica. De la intrare, in intampinare vine un living extrem de spatios, scaldat in lumina naturala din abundenta. Vizual, acest living imbina practicalitatea scandinava cu boema stare de spirit a unei vacante dintr-o tara insorita cu plaje fine si apa imbietoare. Cromatica se joaca in tonuri calde, naturale, care complimenteaza lumina ce este lasata sa patrunda abundent in incapere. Zona de living comunica, desigur, cu diningul, lasand un loc retras, intim si confortabil pentru dormitor.
Aici spatiul este mobilat in aceleasi tonuri calde si primitoare care au deservit si livingul, pastrand o continuitate liniara a stilului de design finctional si aerisit, ale carui accente se regasesc, de asemenea si in baia surprinzator de spatioasa. Atentie deosebita a fost acordata si finisajelor, pornind de la parchet si pana la bateriile din baie, toate facand parte din gama de lux a segmentului lor.

De la balcon, privelistea se potriveste perfect atmosferei serene de la interior, zona parcului Herastrau fiind cunoscuta pentru abundenta de verde, liniste si armonie.
Din cei 12.71 mp ai terasei, va veti bucura cu siguranta de aceasta priveliste, ce ar putea deveni peisajul dumneavoastra favorit in diminetile cu cafea buna.

Zona beneficiaza de: magazine, cafenele, restaurante, sedii business, scoala, gradinita, centre medicale, parc, lac, hotel, framacie, mijloace de transport public, iar in ceea ce priveste parcarea, va puteti bucura de un loc de parcare dedicat in subterabul blocului. Acesta vine inclus in pretul de vanzare al apartamentului.

Certificat Energetic – Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii