Apartament in stil Victorian in vila interbelica | zona Stirbei Voda

Tip tranzactie De vanzare
185.000€

Un apartament amenajat in stil victorian in vila interbelica

Eleganta si calitate, acestea au fost prioritatile pe care le-au avut in minte proprietarii atunci cand au restaurat acest apartament. Proiectul a inceput cu renovarea imobilul din 1936, desfasurat pe S+P+2E+M, ceea ce a presupus ranforsarea zidurilor, aplicarea sistemului termoizolant si inlocuirea tamplariei exterioare. Parchetul de stejar a fost reconditionat impecabil, peretii imbracati in tapet de matase, restaurarea tavanelor si a elementelor ornamentale originale a fost atent supervizata de specialisti, iar tamplaria de lemn pentru interior a fost realizata in Italia.
Amplasat la parterul inalt al imobilului cu acces separat, apartamentul poate servi drept resedinta sau pentru organizarea unui birou reprezentativ. Suprafata sa utila de 130 mp este impartita intre cele 5 camere, bucatarie, 2 bai si un grup sanitar. In plus proprietatea include si o camera de depozitare de 10 mp in subsolul imobilului.
Adresa figurează pe lista imobilelor expertizate de Primărie, încadrat în categoria U3. Imobilul a fost nationalizat si redobandit de proprietarii de drept.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share