Apartament in vila de exceptie 5 camere de inchiriat | Zona Kiseleff

Tip tranzactie De inchiriat
3.000€ + TVA/L

Imobil reprezentativ perioadei interbelice pozitionat in zona Kiseleff – Aviatorilor.
Proprietatea a fost consolidata in totalitate. Cu scopul de a pastra cat mai mult din aspectul original fatadele au beneficiat de o coloristica specifica perioadei in care a fost construit imobilul , respectiv inceputul anilor 30. Prin inlocuirea tamplariei originale cu tamplarie PVC cu geam termopan s-a asigurat izolarea termica si fonica . In acelasi sens, al necesitatii actuale de a limita transferul termic, fatadele s-au izolat, cu 10 cm de termoizolatie cu un material izolant special. Apartamentul are pardoselile acoperite cu parchet stratificat din stejar.
Confortul termic in apartament este asigurat de centrala termica in condensatie si sisteme de aer conditionat. Apartamentul beneficiaza de un control automatizat al incalzirii, racirii si iluminatului pentru eficientizarea acestora, prin micsorarea costurilor de intretinere. Sistemul BMS permite realizarea punctelor precizate mai sus printr-o aplicatie personalizata, care poate fi instalata pe telefon sau tableta. Iluminatul se face integral cu becuri tip led.
Structura si compartimentare imobil:
Vila este structurata pe 5 nivele D+P+2+M compusa din 5 apartamente ce beneficiaza de cate un spatiu de depozitare aflat la demisol.

Parter:
Suprafata construita 194 mp, suprafata utila 155 mp :
Compartimentat in 5 camere: living, 3 dormitoare, biroul, o bucatarie mobilata , utilata si 3 bai, balcon
Apartamentul are garaj subteran S=20 mp si o boxa S=10 mp.
Certificat Energetic – Clasa B.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii