Apartament LUX cu iz interbelic,imobil nou,Dorobanti

Tip tranzactie De inchiriat
1.700€/L

Va prezentam un apartament exclusivist si rafinat, intr-o locatie deosebita a capitalei, in Dorobanti, pe o strada linistita si putin circulata.
Veti locui in apropiere de Piata Floreasca si Piata Dorobanti si veti avea in apropiere Cafenele de Lux, restaurante, Parcuri, Marketuri cu delicatese culinare in stil italienesc , Cofetarii de exceptie , mijloace de transport in comun.
Apartamentul tau se afla la etajul 2 al unui imobil modern,S+P+4, construit in 2010 si finisat in 2014 de actualii proprietari, pentru uz personal.Cladirea are cate un apartament pe etaj.
Suprafata utila a apartamentului este de 115 mp. Apartamentul dispune de un living generos, dormitor/birou si alte 2 dormitoare, bucatarie inchisa, 2 gupuri sanitare, spatii de dressing si un loc de parcare in garajul subteran, inclus in pret.
Imobilul beneficiaza de un ascensor spatios marca Shindler cu acces la garajul subteran si de finisaje moderne si de foarte buna calitate. Tamplaria ferestrelor este din lemn de stejar triplu-stratificat cu geam termopan. Usa de acces in apartament este antiefractie, din lemn masiv de stejar. Casa scarii este placata cu piatra naturala. Inchiderile perimetrale si compartimentarile interioare ale apartamentelor sunt realizate cu caramida Porotherm, zidurile exterioare au o grosime de 60 cm(inclusiv izolatia exterioara)
Incalzirea se face cu centrala proprie de apartament, marca Viessman. Certificat Energetic – Clasa A.
Pentru masina dumneavoastra este asigurat un loc de parcare subteran.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii