Auctor Bellangero | Penthouse superb cu terasa si gradina | Vedere Lac

Tip tranzactie De inchiriat
2.900€/L

Daca preferati sa va decorati casa intr-un singur stil de la A la Z, specialistii in design interior v-ar sfatui sa incercati varietatea.
Exact acelasi sfat l-au aplicat si cei care au decorat apartamentul pe care vi-l propunem pentru vizionare, iar rezultatul este cu adevarat spectaculos.
Cu o suprafata utila de 206.45 mp+152.45 terasa, veti avea suficient spatiu pentru a va simti extraordinar in noua dumneavoastra locuinta. Stilul preponderent al mobilierului este loft, cu accente retro si ecclectice. Scara interioara leaga zona de living&dining de dormitoare si trebuie sa recunoastem ca, in sine, aceasta se incadreaza perfect in arhitectura de interior, punand in valoare ambele zone ale apartamentului. Finisajele si dotarile apartamentului sunt de calitate foarte buna. Parchetul este ales intr-un ton cald, care aduce locuintei acea nota distinctiva de “acasa”. Gresia si faianta nu fac nici ele rabat de la calitate, iar cele doua balcoane acorda un plus de conectivitate cu superbele imprejurimi ale cladirii in care se afla apartamentul.

Daca aveti mai mult de o masina in familie, acest lucru nu reprezinta o problema cand vine vorba de parcare: va sunt puse la dispozitie nu mai putin de 4 locuri de parcare subterana.

Zona in care se afla apartamentul nu duce lipsa de magazine, mijloace de transport in comun, sedii business, sedii bancare, centre medicale, scoala, gradinita, farmacie, hotel, loc de joaca pentru copii, sala fitness, restaurante si cafenele. Nici parcul Herastrau nu este la mare distanta, ceea ce face ca localizarea Auctor Bellangero sa fie aproape de perfectiune, cu atat mai mult cu cat vederea din terasa acestui penthouse sa fie direct catre lac.
Certificat Energetic – Clasa A.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Lux
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share