Aviatiei Tower | Apartament premium 3 camere | Vedere superba

Tip tranzactie De vanzare
278.000€ + TVA

Avem placerea sa va prezentam un apartament de 3 camere cu vedere superba si aerisita catre oras, situat la etajul 9 in Aviatiei Tower, la 2 minute de Promenada Mall, cu acces rapid catre parc Herastrau si metrou Aurel Vlaicu, in zona premium de nord a Capitalei, avand in vecinatate centre comerciale, institutii bancare, restaurante si cafenele exclusiviste, farmacii moderne si clinici medicale. Apartamentul are 92 mp (din care 12 mp terasa generoasa cu priveliste libera incantatoare), o compartimentare eficienta cu spatii mari, aerisite si 2 bai mari. Finisajele apartamentului sunt din categoria premium, dintre care enumeram: parchet lemn triplustratificat si incalzire in pardoseala, placi ceramice Porcelanosa, produse sanitare Vitra, aparate aer conditionat LG cu reglaj individual in fiecare camera, video interfon HikVision, etc – toate acestea asigurand eleganta si rafinamentul cautate intr-o astfel de locuinta exclusivista.

Imobilul Aviatiei Tower (care a primit in anul 2019 distinctia “Prime Property – 1st Investors Choice”) a fost finalizat in anul 2020 si are deja locatari, este construit cu materiale de inalta calitate si maxima atentie la detalii, din caramida Porotherm 25 Robust, cu tamplarie exterioara Schuco aluminium cu geam Low E si 4 Seasons, fatada ventilata ceramica, lifturi Schindler 8 persoane, precum si multe altele care contribuie la succesul unui proiect temeinic construit, durabil si modern, ce ofera locatarilor deopotriva siguranta si confort.
Lucrarile de interior, finisarea apartamentelor si spatiilor comune sunt asigurate de Tehnoclima General Contractor, împreuna cu arhitectii de interior Phenomena Design Laboratory, care au realizat unele dintre cele mai apreciate dezvoltari rezidentiale pe segmentul premium din zona Floreasca si Herastrau.

Este disponibil la vanzare un loc de parcare in primul din cele doua subsoluri ale imobilului dedicate parcarii subterane, pentru 20.000EUR+tva
Certificat energetic: Clasa A
Apartamentul se preda impreuna cu proiectul de amenajare facut de Biroul de arhitectura “Razvan Bârsan”

Pretul afisat NU include TVA.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Piscină interioară
  • Interfon
  • Spa
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii