Băneasa apartament 4 camere, finisaje premium,2 parcari,terasa,

Tip tranzactie De vanzare
238.200€

Va prezentam un apartament luminos si foarte placut, pozitionat la etajul 1, intr-un bloc de 4 etaje, din incinta complexului rezidential Greenfield.
Avantajul acestei proprietati este ca se afla in imediata vecinatate a padurii, are 2 locuri de parcare dispuse chiar langa intrarea in bloc, se vinde complet mobilata si utilata, iar compartimentarea este una placuta si functionala,
Apartamentul are o terasa inchisa cu sticla retractabila, rulouri exterioare, flitru apa, 2 aparate de aer conditionat
Situat în vecinătatea Pădurii Băneasa, acest ansamblu aduce o combinație unică de arhitectură modernă minimalistă, stil de viață excepțional și un peisaj natural spectaculos.
Locația este principalul avantaj al proprietatilor achizitionate aici. Nu sunt multe locatii in Bucuresti in care sa te poti bucura in fiecare zi de aerul curat furnizat de padure si de culorile ei extraordinare indiferent de anotimp!
Daca sunteti iubitori de natura va invitam cu drag sa vedeti cum va simtiti aici!
Complexul dispune de un generos Centru Comercial, care va include, printre altele, 6 zone cu funcționalități dedicate stării de bine: fitness, aqua, clase de grup, wellness, hidroterapie și teren de squash, la care se adaugă piscina exterioară. Acest spațiu elegant creează un cadru cald, ce îmbină armonios serviciile de sport, relaxare și wellness, adaptate pentru o gamă largă de nevoi. Dezvoltarea cartierului se bazează pe soluții inteligente care asigură eficientizarea consumului de resurse pe o perioadă îndelungată. În curând aici vor functiona si o scoală de stat, o grădiniță de stat, precum si alte funcțiuni de utilitate publică.
Locuitorii din complex au un stil de viață sănătos, de jur imprejur fiind numeroase oportunități pentru a practica sportul în natură.
Ansamblul are numeroase spații verzi, inclusiv parcuri private, alei de promenadă și multiple locuri de joacă pentru copii. La acestea se adaugă 4.500 mp de spații dedicate sportului cum ar fi spații pentru fitness, teren de sport și piscine.

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii