Barron Residence | Apartament cu 3 camere de vanzare in zona Soseaua Nordului

Tip tranzactie De vanzare
450.000€

Desi stilul contemporan pune accentul mai mult pe simplitate decat pe detalii luxuriante, Barron Residence reuseste sa imbine in design-ul interior atat aerisita simplitate a liniilor drepte, cat si extravaganta confortabila a accentelor de lux.
Aceasta imbinare este definitorie pentru fiecare aspect al superbului apartament de 3 camere pe care vi-l propunem spre vizionare.

Pozitionat intr-o zona cheie a Bucurestiului, aproape de centrele de business, dar ferita de agitatia urbana, Barron Residence se ridica la asteptarile celor mai exigenti experti in investitii imobiliare. Avand o surafata totala de 168 mp, aceasta este o locuinta extrem de spatioasa si cu o configuratie ingenioasa care va va permite sa va desfasurati atat inconjurati fiind de prieteni si oameni dragi, cat si in momentele de retragere in intimitatea linistii personale.
Pentru a realiza aceasta configuratie, designerul apartamentului a optat pentru o bucatarie ultra-moderna ce comunica cu zona de dining si cu sufrageria, rezervata socializarii.
Cele doua dormitoare sunt separate de zonele de interactiune, linistite si extrem de confortabil create, cu piese de mobilier contemporane si accente ecclectice care le confera o personalitate vie si primitoare.
Remarcabila in acest apartament este calitatea finisajelor, cu precadere a parchetului ales. Acesta, in sine, merita o atentie deosebita intrucat innobileaza intreaga locuinta cu o alura impecabila.
Iar daca privelistea din interior este remarcabila, cu siguranta va va placea sa va petreceti momentele de inviorare de dimineata admirand privelistea dintr-una din cele doua terase ale apartamentului. Terasa principala dispune de 20 mp, ceea ce reprezinta mai mult decat suficient spatiu pentru seratele de povesti si vin bun alaturi de prieteni.

In ceea ce priveste parcarea, Barron Residence dispune de un loc de parcare subteran.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Supraveghere video
  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii