Benelux Residence | Apartament cu 3 camere de vânzare în zona Herastrau

Tip tranzactie De inchiriat
2.100€/L

Situat la etajul 4 al unei cladiri cu 11 etaje finisata in anul 2015, Benelux Residence este un apartament cu multe de oferit.

Din terasa amenajata cu bun gust, o frumoasa priveliste se contureaza asupra zonei Herastrau. Adevarata splendoare, totusi, se afla in interior. Suprafata utila pentru cele 3 camere, 2 bai si bucatarie este de 118.7 mp, iar configuratia este cu totul inedita. Accesul in apartament se face prin vestibului de 9.45 mp, care ofera acces catre doua zone complet diferite: zona de living & dining si holul catre cele doua dormitoare.

Sufrageria si zona de dining se desfasoara pe o generoasa suprafata de 42.38 mp, caruia i se adauga un open space cu bar si zona pentru gatit, de 13.28 mp. Acesta este spatiul deschis, interactiv, social si extrem de bine organizat pentru a permite familiei si prietenilor sa petreaca timp de calitate impreuna. Cea de-a doua zona a locuintei, mai intima si mai compacta, acopera dormitorul matrimonial cu baie si un dressing incapator, precum si camera oaspetilor, cu acces din hol catre ce-a de-a doua baie. Compensatoriu, camera oaspetilor are acces catre terasa si comunica prin aceasta cu sufrageria.
Mai mult decat atat, in pretul apartamentului este inclus locul de parcare in garajul subteran.

Benelux Residence este un apartament cochet, spatios, foarte bine pozitionat si ultrafinisat. Toate detaliile acestei locuinte au fost atent imbinate astfel ca, in ansamblu, perfectiunea sa fie la ea acasa.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Lux
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share