Capital Residence | Apartament de LUX in Aviatiei, langa Metrou | Mobila Rovere

Tip tranzactie De vanzare
269.000€

Avem placerea de a va prezenta astazi un apartament de lux de 3 camere, parte a unui imobil nou din zona de Nord a Capitalei, la doar cateva sute de metri de Parcul Herastrau, Mall Promenada si statia de metrou Aurel Vlaicu, avand ca zone invecinate Cartierul Floreasca si Cartierul Francez.
Proprietatea are o suprafata utila de 91 mp utili, la care se adauga o terasa de 8.32 mp.
La interior, configuratia celor 91 mp spatiu util se ridica la standarde inalte, reusind sa intrepatrunda functionalitatea geometrica a spatiului cu armonia fluida, idealizata a designului interior.
Situat intr-o cladire finalizata in anul 2019, apartamentul este ideal pentru persoane joviale si sociable, ale caror zile sunt inseninate de compania prietenilor apropiati. Pozitionarea sa rezidentiala il face sa fie cu atat mai potrivit celor care isi desfasoara activitatea in centrele de business din Baneasa, Pipera si Aviatorilor.

Este un apartament complet mobilat Rovere, spatios si luminos, ale carui camere, trei la numar – sufrageria cu zona de dining, dormitorul principal si camera de oaspeti, va vor incanta prin design-ul optimist, functional si perfect incorporat in spatiul disponibil .Bucataria este complet utilata, luminoasa, incapatoare si cu suficiente spatii de depozitare incorporate in mobilierul configurat dupa masuratori precise. Finisajele bailor complimenteaza euforia cromatica a pieselor de accent ce compun un design interior unitar, aerisit si armonios.

• FUNDATII SI INFRASTRUCTURA:
Fundatiile sunt tip radier general cu grinzi intoarse, din beton armat C 25/30 si 30/37. Atat fundatiile cat si subsolul sunt protejate la exterior impotriva infiltratiilor de apa printr-o membrana hidroizolanta elastica.Peretii de la subsol si de la demisol sunt din beton armat cu o grosime de 30 cm.
• SUPRASTRUCTURA:
Structura de rezistenta este din cadre de beton armat C25/30 si diafragme interioare din beton armat.
Peretii de delimitare dintre apartamente sunt executati tot din caramida Porotherm NF de 25 cm latime, astfel incat s-a obtinut o buna izolare termica si fonica intre apartamente.Peretii de compartimentare din interiorul apartamentelor sunt executati din caramida Porotherm 20 NF sau 11.5 NF, in functie de lungimea si destinatia zidurilor.
FINISAJE EXTERIOARE:
La exterior constructia este izolata termic, cu vata minerala bazaltica si polistiren cu o grosime de 10 cm pe toate fatadele, protejate cu tencuiala armata cu plasa din fibra de sticla.
Blocurile sunt echipate cu lifturi electrice Schindler, cu statii la toate nivelurile, inclusiv cu acces la subsol si demisol unde sunt plasate locurile de parcare ale locatarilor.
Subsolul este prevazut cu adapost de protectie civila, statie de hidrofor, spatiu de stocare a apei de incendiu, precum si cu spatii de depozitare.
FINISAJE INTERIOARE APARTAMENTE
• PARDOSELI:
Pardoselile au in toate spatiile turnata sapa in grosime medie de 6 cm.
Pardoselile finite sunt din gresie import UE tip Marazzi si chituita cu chit color in: grup sanitar, bai si bucatarie. Pe conturul camerelor este montata plinta din acelasi tip de gresie cu exceptia incaperilor cu placaj faianta.
Parchet triplustratificat Karelia Oak de 14 mm este montat pe sapa in dormitoare, holuri, debarale, dormitoare si living.
• USI:
Usile interioare sunt Norma Dekor din lemn laminat de culoare alba montate pe toc.
Usa principala de acces este metalica, este antiefractie cu inchidere pe trei directii.
Placajele din faianta sunt din import UE tip Marazzi montata rost pe rost si chituita cu chit color in bai pana la inaltimea tocului usii.
• OBIECTE SANITARE:
Lavoarele sunt Dalet 60cm din ceramica alba cu oglinda, de productie import UE , rezervorul WC este montat pe vas WC Dalet.
Cada de baie este Optim din import UE, este de culoare alba si are 1,7 m lungime, cu masca realizata din acelasi material. Toate bateriile sunt Ceraplan.
Cabinele de dus sunt Dalet de import UE si sunt echipate complet.
INSTALATII INTERIOARE:
• ELECTRICE
Instalatia electrica este din conductori de cupru in tub PVC ingropat in sapa sau pozat pe zidarie sub in tencuiala. Planseele sunt din gipscarton si au prevazute spoturi, atat in apartamente, cat si in spatiile comune.
Apartamentul este echipat cu aer conditionat multisplit in living si dormitorul invecinat livingului. Condensul provenit de la aparatele de climatizare si centrale termice se va prelua prin conducte din PPR si se va dirija catre sifoanele spalatoarelor si lavoarelor sau direct catre coloana.
Baile care nu au aerisire directa sunt prevazute cu ventilatoare electrice.
• CENTRALA TERMICA:
Centrala termica este tip Junkers-Bosch, in condensare, cu putere calorica 24 kw sau 28 kw, in functie de marimea apartamentului.
• INCALZIRE:
Incalzirea camerelor este prevazuta cu radiatoare albe, de import UE, iar in bai cu radiatoare portprosop Roundy Minoa.
In pretul apartamentului aveti inclus si un loc de parcare in subsolul blocului.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Acces pentru persoane cu dizabilități
  • Mobilat
  • Lux
  • Complet
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share