Caracciola Residence | Vila exclusivista in Primaverii

Tip tranzactie De inchiriat, De vanzare
5.000.000€ (19.000€ / luna)/L

Reședința, construita in perioada interbelica, cu elemente arhitecturale deosebite este situată in imediata vecinatate a Parcului Herăstrău, la confluența Bulevardelor Mircea Eliade și Primăverii, cunoscută ca zona rezidențială de lux a Bucureștiului. Terenul proprietatii este generos, fiind una dintre cele mai mari suprafete aferente unei vile din zona Primaverii.

Fermecatoarea cladire are toate atributele unei locuințe pentru persoanele care își doresc confortul și liniștea într-o proprietate luxoasă aflată în mijlocul unei comunități selecte, în imediata apropiere a parcului Herăstrău, oferind unei familii moderne spațiul ideal pentru o viață fericită într-o zonă care profită din plin de toate beneficiile aerului curat și a liniștii.

Calitatea și bunul gust se acompaniază perfect în cazul acestei proprietăți, începand cu procesul de consolidare și proiectare, soluțiile de amenajare și finisajele de calitate premium până la curtea plină cu vegetație, completate de foișorul discret amplasat. Piatra naturala si esențele de lemn folosite la finisaje sunt în armonie cu mobilierul și dotările de ultimă tehnologie. Se remarca echilibrul obtinut intre caracteristicele originale ale casei si elementele actuale de design.

Imobilul, construit in 1937 si reconsolidat în anul 2000 a foat reamenajat integral în anul 2018, își face remarcat farmecul atât în exterior dar mai ales în interior unde elementele din lemn masiv sculptat reliefează suprafețele arcadelor, ale ușilor și ale ferestrelor interioare în stil venețian cu influențe maure, decorate cu vitralii pictate manual. Instalațiile electrice si sanitare au fost înlocuite integral, imobilul avand sistem incalzire pardoseala in bai si recirculare apa calda menajera pentru a asigura confortul necesar unui standard de viata inalt. Finisajele folosite sunt de cea mai bună calitate, costul total al amenajării reprezentând o investiție majoră.

Structura de rezistență este realizată pentru pereți din zidărie cărămidă și stâlpișori de beton armat. Peste fiecare etaj sunt planșee din beton armat.

Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea toturor sistemelor atât din interiorul cât și din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă și este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilitățile oferite enumerăm alarma, supraveghere video, rulouri acționate electric, sistem audio etc.

Sunt disponibile 10 locuri de parcare, dispuse astfel: 4 locuri în curte (cu posibilitatea realizării și al unui al 5-lea loc parcare) și 6 locuri de parcare cu sistem de bolarzi. Practici și funcționali, acești bolarzi (piloni retractabili ce pot fi comandați prin telecomandă, acționare locală sau de la distanță printr-o aplicație instalată pe telefonul mobil), oferă garantarea locurilor de parcare aflate în exteriorul curții.

Spațiile tehnice și de servicii sunt alcătuite din: cabină pază (+grup sanitar), spațiu pentru colectarea deșeurilor, 3 magazii exterioare, zona centrală termică, spălătorie, 2 bucătării de serviciu și o pivniță ce poate fi transformată în cramă sau in camera de panica (aceasta fiind dotata cu usa blindata).

Zona de recreere este compusă în exterior dintr-o zonă de lounge, foișor, loc de joacă pentru copii, iar în interior de sala de sport și camera de masaj.

Proprietatea oferă un loc ideal de relaxare, care confera o atmosfera elitista, prin livingul generos, biblioteca reconfortanta si terasa cu o copertină retractabilă. Acestea sunt completate de un birou și o bucătărie mobilate elegant, cu elemente aduse din Italia.

Scările placate cu stucaturi ne introduc în zona de odihnă și locuit formată din 4 dormitoare la care se mai adaugă o zonă de living, 4 băi, 3 dressinguri și camera pentru bonă.

Mobilierul casei a fost selectat de la branduri de inalta calitate.

La exterior, proprietatea încânta privirea cu un superb gazon, gard viu și cu jardiniere avand plante decorative, iar sistemul complet pentru irigare instalat asigură întreținerea perfectă a spațiilor verzi. Curtea este dotata cu aspersoare automate si robot tuns iarna, intretinerea facandu-se autonom, nefiind necesar personal pentru mentenanta.

Distinsa resedinta poate fi utilizata imediat dupa mutare, fara a fi necesar a se mai cumpara nimic, fiind complet mobilata si utilata cu electrocasnicele necesare, televizoare, inclusiv tacamuri, vesela, prosoape etc

Proprietatea oferă avantaje esențiale pentru persoanele active, pentru care apropierea de școli, grădinițe, supermarketuri, restaurante, săli de sport sau aeroport, constituie criterii importante în decizia de cumpărare.

Preț închiriere: 19.000 euro

Preț vânzare: 5.000.000 euro

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Acoperiș
 • Videointerfon
 • Spații agrement
 • Mobilat
 • Lux
 • Complet
 • Sistem încălzire
 • Centrală proprie
 • Calorifere
 • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share