Carola Verdi, Vila superba de vanzare in zona Domenii

Tip tranzactie De vanzare
845.000€

Contrastele, de regula, se duc in extreme, insa, in cazul proprietatii pe care v-o propunem spre vanzare, putine sunt cuvintele care sa cuprinda cu adevarat armonia contrastelor vilei Carola Verdi.
Situata in zona Domenii, linistita si cu o curte verde si ingrijita, care se intinde pe o suprafata de 300 de metri, Carola Verdi fascineaza privirea de la exterior spre interior, ca un calator in timp care are puterea sa contopeasca prezentul cu viitorul si trecutul.
Forma sa moderna si indrazneaza la exterior, cu unghiuri drepte, cu linii disciplinate si simple, invaluie un interior cald, romantat, cu un design interior fascinant. Pe linia calatoriei in timp, piesele de mobilier clasic sunt reinventate si puse in lumina cu un aer proaspat, contemporan. Contrastul lemnului masiv al pieselor functionale de mobilier, candoarea nuantelor deschise ale pielii canapelelor si fotoliilor, complimenteaza armonios sobrietatea marmurei pardoselilor.

Fereste inalte, cu bolta arcuita lasa lumina sa patrunda in interior, iar peretii albi si ingrijiti sunt imbracati in piese de mobilier aristocrat. Modernismul extrem al exteriorului primeste la interior nobletea clasica a design-ului rafinat.
Casa are o suprafata utila de 360 mp, iar oriunde v-ati uita, este perfecta. Configuratia casei cuprinde 6 camere, dintre care 4 dormitoare, sala de forta si zona de dining, 4 bai ale caror finisaje de lux merita o atentie deosebita, bucataria spatioasa si superba terasa de 15 mp.

Cu garaj, doua locuri de parcare si sala de sport echipata, inclusiv cu o casuta pentru animalul de companie, Carola Verdi este cu siguranta o locuinta de vis.

Pentru a viziona aceasta proprietate, va stam cu drag la dispozitie si va asiguram ca va va placea cel putin la fel de mult ca si noua!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share