Casa duplex spatioasa, curte, garaj, in proximitatea Parcului Herastrau

Tip tranzactie De vanzare
850.000€

Va invitam sa facem impreuna o scurta incursiune intr-o casa reabilitata integral in 2020, amplasată in zona Baneasa, in proximitatea Parcului Herastrau, pe o strada linistita si putin circulata.
Pe straduta ingusta, departe de zgomot, insa in proximitatea zonelor de birouri din nordul capitalei, sta asezata aceasta proprietate a carei personalitate urmeaza a fi conturata de catre viitorii sai proprietari. Posibilitatile sunt multiple:
Spatiul este generos, cu o suprafata a terenului de 300 mp, o deschidere suficienta de 15 m si terasa de 65.5 mp, ingrijita decent, dar in asteptarea unui peisaj inverzit, care sa puna cu adevarat in valoare trandafirii proaspat plantati.

Casa in sine are o suprafata desfasurata de 350 mp, cu o configuratie ce cuprinde 7 camere, 5 bai, bucatarie si 5 terase, dispuse pe 2 etaje. Inclusiv garajul este incapator, camera tehnica are o amplasare discreta, iar casa scarii promite sa fie una adaptabila atat pentru un spatiu de birouri, dar si pentru resedinta.
Finisajele incalzesc spatiul generos al camerelor, atentia fiind pusa pe cromatica blanda a zugravelii si a materialelor folosite pentru a decora baile si bucataria. Nu exista mobila, dar nici impedimente care sa va puna probleme la a decora fiecare dependinta dupa bunul plac.
Certificat energetic : Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Wireless
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii