Casă / Vilă cu 8 camere de închiriat în zona Herastrau

Tip tranzactie De inchiriat
5.500€/L

Va prezentam spre inchiriere o vila exclusivista amplasata in vecinatatea Parcului Herastrau.
Finisajele sunt de foarte buna calitate, fiind realizate in anul 2004.
Vila este structurata pe 2 niveluri, S+P+1+2 si dispune de 4 dormitoare living, dinning, si 4 grupuri sanitare.
• Mentenanta : 500 Euro /luna
• Garantie: cv 2 luni de chirie si mentenanta
• Suprafata teren 700 mp
• Piscina exterioara 60 mp
In mentenanta sunt incluse costurile cu privire la:
servicii de întreținere peisagistica (întreținere gazon, toaletare copaci și garduri vii etc), servicii de întreținere și curățare piscină, inclusiv contravaloarea soluțiilor aferente precum și pregătirea pentru iarnă/vară, costurile aferente spatiilor comune: curatenie, iluminat, consum gaze naturale cabina paza, serviciul de salubritate.

Se vor achita separat: facturile primite de la furnizorii de servicii si utilitati: consumul de energie electrica, gaze naturale, factura de internet/tv/telefonie, cota parte din factura de apa menajera si canalizare, serviciul de paza si securitate.
Serviciile de paza si protectie: Proprietarul va notifica Chiriasul de conditiile de furnizare a serviciului de paza si protectie, in special de noile tarife si conditii de furnizare. Chiriasul nu poate refuza aceste Servicii care sunt inerente si obligatorii pentru complexul din care face parte Imobilul. Costurile pentru paza si protectia Imobilului ce vor fi suportate de Chirias vor avea la baza facturile emise de furnizorul ce asigura serviciile de paza si protectie ale intregului Complex din care face parte si Imobilul. Acestea vor fi facturate si impartite in mod egal, in conformitate cu numarul vilelor ocupate la momentul respectiv (1/5).

Va asteptam la vizionari!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii