Chopin 15A | Luxury Boutique Apartments

Tip tranzactie De vanzare
778.000€

Unul din motivele pentru care cartierul Floreasca este considerat o zona rezidentiala exclusivista il reprezinta abundenta spatiilor verzi in inima orasului si proximitatea fata de toate institutiile si facilitatile de care ar avea nevoie o familie, de la magazine si restaurante, la banci, centre de business, institutii de invatamant bine cotate si locuri de joaca pentru copii.

Avem placerea sa va prezentam un imobil boutique amplasat pe o strada linistita si putin circulata, din inima cartierului Floreasca. Cladirea este in constructie si va avea doua etaje si cele mai moderne utilitati menite sa sporeasca confortul locatarilor in aceeasi masura in care eficientizeaza costurile de consum pentru utilitati. Imobilul va beneficia de finisaje de top, centrala termica de imobil, incalzire in pardoseala, aer conditionat centralizat.

Apartamentul pe care vi-l propunem are o suprafata utila de 130 mp si este configurat cu 4 camere: 3 dormitoare spatioase, un living permisiv, cu zona de dining, bucatarie ultra-moderna, 2 bai, 2 terase si o curte spatioasa, de 124 mp..
Imediat cum pasim in apartament ne intampina livingul luminos, permisiv ca design si desemnat a fi spatiu de interactiune. Parte integranta a acestei zone o reprezinta si diningul, care se bucura de suficienta lumina naturala si un spatiu generos si acces facil catre bucatarie. Desigur ca, dupa preferintele viitorilor sai proprietari, aceasta zona modulara poate suporta modificari care sa se plieze pe stilul de viata al familiei – de pilda, o bucatarie incadrata de pereti din sticla ar permite vizibilitatea facila si interactiunea dintre “chef”-ul desemnat si oaspetii la masa in vreme ce mirosul mancarii ar putea fi cu usurinta filtrat de hota performanta, impiedicandu-l sa se imprime in toata casa.
Pentru cei ce si-ar dori o socializare mai facila si nu sunt pasionati de arta culinara, insula din bucatarie ar putea deveni cu usurinta un minibar, gata sa primeasaca prietenii la sueta.

Dar sa traversam zona de socializare si sa patrundem acum in intimitatea celor 3 dormitoare:
Spatioase, rasfatate in lumina calda si cu un aer linistitor, aceste camere pot gazdui confortabil fiecare membru al familiei. Ce ar putea fi mai placut si mai relaxant ca, dupa o zi lunga si o baie fierbinte in cada adanca, sa va retrageti in linistea propriului dormitor, cu un ceai bun si o carte pe masura de agreabila?
Complementare acestei imagini sunt cele 3 “oaze” personale de liniste – terasele si curtea ce va confera intimitate si pot cu usurinta fi transformate in locul favorit de lectura, servit licoarea de dimineata sau “fortul” de joaca al copiilor.

Pe scurt, aceasta locuinta intruneste toate exigentele unui trai relaxat si inspira la fel de natural si facil acel “joie de vivre” ce invaluie adesea in intregime zona rezidentiala Floreasca.
De asemenea, apartamentul are alocate doua locuri de parcare in parcajul subteran, ce se pot achizitiona separat pentru 25.000 EUR fiecare.
Preturile afisate NU sunt purtatoare de tva.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Videointerfon
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii