Cladire ideala clinica medicala, birouri, scoala, gradinita, Airbnb, hotel

Tip tranzactie De inchiriat, De vanzare
1.650.000€ (7.000€ / luna)/L

Suprafața desfasurata a cladirii este de 1360mp. Suprafata utila totala este de 900 mp, din care spații pentru birouri 596 mp (652mp daca se inchide cu termopan terasa de la parter), 89mp spatii de depozitare și parcare subterana 307 mp (9-11 locuri de parcare). Clădirea este dotata cu o terasa mare la parter (56mp), parcare subterana și lift modern. Se vinde finisata la exterior și la gri la interior (in spațiile pentru birouri). Fiecare nivel este open space, oferind oportunitatea de amenajare proprie dupa nevoi si preferinte.

Cladirea este construita solid, pe o structura de beton si caramida porotherm, cu finisaje si materiale de foarte buna calitate.

Proprietatea este pozitionata stradal, la intersectia a doua bulevarde principale, fiind usor accesibila si cu expunere comerciala foarte buna. Zona ofera foarte multe facilitati, cu acces rapid la Aeroportul Banesa si Aeroportul Henri-Coanda, iesirea prin Nord din Bucuresti si catre Soseaua de Centura.

Vecinatati: Aeroportul Baneasa, Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, Sisesti, Institutul Cantacuzino Statiunea Baneasa, Padurea Baneasa, Kaufland, Mega Image, restaurante, pizzerii, Policlinica Regina Maria

Proprietatea este ideală pentru clinica, birouri, reprezentanta, Airbnb, hotel sau alte activitati comerciale.

Suprafata utila:

Suprafata Subsol= 306.91 mp
Suprafara Parter = 209.21 mp (265mp daca se inchide cu termopan terasa)
Suprafata Etaj= 237.91 mp
Suprafata Mansarda= 149.05 m (plus 89mp spatii de depozitare)

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii