Dante Residence, apartament de lux in cartierul Primaverii

Tip tranzactie De inchiriat
2.300€ + TVA/L

210 metri patrati, cu 4 camere, 3 bai, doua terase si o bucatarie – sau cum incepe numaratoarea inversa spre povestea Dante Residence
Proprietatea pe care dorim sa v-o propunem spre inchiriere este un apartament de lux situat in cartierul Primaverii , zona care este considerata una dintre cele mai exclusiviste ale Bucurestiului. Anul in care a fost finalizata cladirea cu 5 etaje in care se afla apartamentul a fost 2000, iar facilitatile moderne nu lipsesc din cadru cand vine vorba de confortul viitorilor locatari.

Dar nu despre magia cifrelor va vom vorbi, ci despre felul in care Dante Residence promite sa devina locul de poveste perfect, cu spatiu generos si lumina naturala, cu o priveliste superba, cu detalii sofisticate si suficiente zone de desfasurare a imaginatiei designer-ului de interior. Fiind semi-mobilat, veti avea destul loc sa proiectati povestea fiecarei camere, sa ii daruiti insemnatate si sa va creati amintiri alaturi de cei dragi

Dante Residence este compartimentat inteligent, cu delimitari clare intre zonele de socializare (living &dining), intimitatea si linsitea celor 3 dormitoare si imensa bucatarie separata. Dintre finisaje, veti remarca parchetul din lemn care incalzeste vizual dormitoarele. Complementar cu acesta si avand un aspect luxuriant si pretentios, marmura din living luceste nobil, in tonuri deschise.
Cele doua terase spatioase deschid vederea catre multa verdeata si o liniste provinciala care va face sa uitati de zumzetul grabit din inima orasului. In aceasta oaza de liniste, Dante Residence este locul ideal pentru familie.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share