Duplaisir Maison – Vila 4 camere de vanzare in Pipera

Tip tranzactie De vanzare
400.000€

Construita in anul 2007, Resedinta Duplaisir reprezinta rezultatul a multe ore de planuri minutioase ce au transformat proprietatea intr-un conac desprins parca din cantoanele Alpilor Dolomiti. O astfel de rezidenta nu ar fi putut fi construita in inima capitalei doar pentru simplul fapt ca discrepanta dintre linistea pe care o ofera si viata agitata metropolitana ar fi fost prea mare. Descrierea noastra incepe din exterior catre interior pentru ca locatia este absolut minunata iar locul ei este exact acolo unde ar trebui sa fie, inconjurata de verdeata si scaldata continuu de razele Soarelui. Intrarea se realizeaza printr-un spatiu amplu,punand in fata privitorului inca de la inceput volumetria echilibrata si amenajarile exterioare de exceptie.
Fiind o locuinta unifamiliala independenta, resedinta asigura intr-un mod absolut reusit, o legatura intima intre exterior si interior, ceea ce-i sporeste farmecul si ii confera o ambianta confortabila atat de necesara actului locuirii in stil modern. Orientarea fata de punctele cardinale este reusita, asigurand un iluminat natural abundent la toate nivelurile.
Avand o suprafata desfasurata de 220, proprietatea este pozitionata pe un teren de 710mp.
Construita pe cadre din beton armat si caramida, vila are o amprenta la sol de 120mp si nu necesita reparatii sau alte investitii. La parter regasim garajul cu acces direct catre interior, o baie de serviciu cu dus, bucataria generoasa cu o zona de dinning care se continua cu un living inalt de 5 m absolut spectaculos, cu semineu si cu acces catre terasa exterioara.
Etajul este compus din 3 dormitoare si 2 bai, cel matrimonial avand baie proprie.
Finisajele si dotarile vilei sunt clasa premium,cu atentie catre fiecare detaliu:
-izolatie exterioara -polistiren 10 cm si tencuiala decorativa;
-izolatie interioara -vata minerala si rigips;
-ferestre PVC Rehau 5 camere si geam termopan cu insertie Azot;
-gresie si faianta import Italia
-usi interioare lemn;
-acoperis tigla metalica acoperita cu roca vulcanica;
-centrala termica in condensatie Vaillant 32 KW cu termostat inteligent wi-fi cu control prin applicatie smartfone;
– incalzire in pardoseala la parter si cu calorifere la etaj;
-4 unitati aer conditionat;
-rulouri exterioare electrice;
-sistem alarmare independent pe nivel cu senzori miscare/geam spart;
-poarta electrica cu telecomanda pentru acces auto;
-garaj cu usa acces automata;
-curte amenajata cu gazon si flori si prevazuta cu sistem automatizat de irigatie;
-imprejmuire cu gard de beton pe toate laturile.
Gandita pentru o familie tanara, activa, cu pasiuni frumoase, care exclud ideea de “uniform” si imbratiseaza ideea de simplu cu accente vintage, proprietarii au creat o atmosfera si nu doar o casa, un interior nu doar pe masura personalitatilor ci si piese de mobilier care se intrepatrund de minune intr-un scenariu aerisit.
Resedinta reflecta un spatiu intim ce amplifica lumina naturala si pune in valoare piesele personalizate ce puncteaza ferm, minimalist, fiecare spatiu, constituind pentru viitorul proprietar o solutie functionala, optima si judicioasa pentru o viata echilibrata de familie.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Acoperiș
  • Mobilat
  • Complet
  • Lux

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share