Duplex de lux cu 4 camere in bloc nou finalizat | Zona Unirii

Tip tranzactie De vanzare
250.000€ + TVA

Va propunem spre achizitie un duplex superb de 4 camere intr-un bloc nou (cu cate un singur apartament pe etaj), proaspat finalizat, in zona cuprinsa intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia.
La primul nivel se afla zona de zi (living, dinning, bucatarie si baie) si 2 terase generoase, iar la nivelul urmator se afla zona de odihna si relaxare formata din 3 dormitoare si 2 bai.
Caracteristici tehnice imobil:
STRUCTURA: INFRASTRUCTURA ÷ COTA ±0.00 / SUPRASTRUCTURA
Infrastructura a fost realizata cu armatura din metal calitate asigurata de TRIGONIS, cofraje PERI, izolatii termice (polistiren extrudat) si hidroizolatii. Calitatea betonului a fost asigurata de CRH BETOANE Romania, Bucuresti.
Zidarie POROTHERM WIENERBERGER, hidroizolatie BAUMIT, adezivi placare ceramica BAUMIT, termoizolatii exterioare din polistiren extrudat (de 10 cm si 3 cm) si expandat (de 3 cm), fonoizolatie orizontala intre apartamente ( Polistiren extrudat de 3 cm – montat peste placa din b.a. pentru amortizarea zgomotului la pasire), sape interioare si sape de panta din beton pentru terasele de exterior, tencuiala de interior si glet pe baza de var ciment tip BAUMIT, vopsea superlavabila pentru interior BAUMIT, alba, mata, cu emisii reduse de substante organice volatile, pentru tavane si pereti, pe suprafete mari si mici, elemente din gipscarton pe structura metalica pentru tavane, scafe, protectie instalatii(ghene), strat termoizolator si fonoizolator din vata minerala la acoperis si vata bazaltica pentru fatada cu tabla faltuita.
Tamplaria este “Q72” – ETEM, cu Sistem Profile PVC ETEM seria Q72 cu capace aluminiu vopsite RAL 7016, geam tripan 4S DESCRIERE:
Profile Clasa A cu cinci camere
OBIECTE SANITARE – BAI: lavoar incastrat in mobila din familia de lavoare DALET – CABINET 7 si cada si vas WC RONDO – Freestanding, baterie lavoar BAULOOP GROHE, baterie cada BAULOOP GROHE, coloana de dus pentru cada si sistem de dus Ceratherm 25 cu baterie pentru dus termostatata, rezervor incastrat -LIV-TORNADO.
INSTALATII TERMICE:
CENTRALA TERMICA MURALA PE GAZ, COMPLET AUTOMATIZATA – De Dietrich (Franta), Clasa de eficienta energetica: A
RADIATOARE PANOU (fata plana) – VONOPLAN – VENTIL SI VERTICAL – VOGEL&NOOT
Radiatoarele produse de VOGEL & NOOT indeplinesc numeroase standarde de calitate recunoscute la nivel international si procesele de productie din toate fabricile sunt certificate ISO. Mai mult decat atat, datele de calitate si performanta ale radiatoarelor panou de la VOGEL & NOOT sunt periodic verificate si confirmate de insitutii europene acreditate.
LIFT: SISTEM COMPLET DE RIDICARE “KLEEMANN”
Materialele sunt alese cu grija, pe baza durabilitatii lor,dar si a aspectului.
*Fotografiile afisate au caracter de prezentare.
Locurile de parcare sunt supraterane si se pot achizitiona la pretul de 7000 eur +tva (primul) si 10.000 eur + tva(al II-lea).

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share