Duplex superb 3 camere | La intrarea in Statiunea Mamaia

Tip tranzactie De vanzare
280.000€

Descopera eleganta ca pe o stare de spirit si imbratiseaza luxul ca pe o atitudine intr-o locatie exclusivista din Constanta, un ansamblu rezidential situat la intrarea in Statiunea Mamaia, in imediata apropriere a Universitatii Ovidius si a campusului universitar.
Aproape de agitatia orasului, dar totusi ferit de haosul zilnic, acest duplex este locul unde vei dori sa-ti petreci cele mai memorabile momente alaturi de familie si de prieteni.
Este o investitie in stilul tau de viata, care iti va oferi satisfactii de fiecare data cand te vei relaxa in confortul apartamentului tau.
In apropiere de plaja si de valurile mariii, dar departe de tumult, aici vei gasi echilibrul perfect.
Cele 2 cladiri ale ansamblului cuprind 86 apartamente de 2 si 3 camere, cu o vedere deosebita catre Marea Neagra si Statiunea Mamaia la est, Lacul Siutghiol la vest si Parc Tabacarie la sud. Printre blocuri se desfasoara o alee de promenada cu spatii verzi, locuri de relaxare si locuri de joaca pentru copii, din care se realizeaza accesul in cladiri si in spatiile comerciale de la parter
Finisajele exterioare ale cladirilor sunt realizate din:
– sistem fatada ventilata formata dintr-un strat termoizolant de vata bazaltica de 10cm placata cu placi de fibrociment – acestea avand un grad foarte ridicat de rezistenta la foc si apa, asigurand o foarte buna izolare termica si fonica, si fiind foarte rezistente in timp la intemperii sau actiuni mecanice;
– tamplarie din profile aluminiu cu geam termopan;
– balustrazi din aluminiu si sticla securizata la logii.
Fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie in condensatie, iar consumurile de energie, apa si gaz vor fi contorizate individual
Fiecare corp de cladire este dotat cu 2 lifturi de mare viteza cu o capacitate de 6 persoane, cu access inclusiv la parcarea subterana.
Sunt asigurate si echipamentele necesare pentru optima functionare a instalatiilor: statii hidrofor pentru consumul de apa menajer, statii de pompare pentru apele uzate, generator electric de rezerva.
Atentia acordata detaliilor, precum si materialele de calitate premium sunt un alt plus al acestui imobil.
Duplex-ul se preda la cheie. Este dotat cu sistem Smart Home, incalzire in pardoseala, scara interioara placata cu lemn si leduri, centrala proprie Daikin, pardoseli placate cu parchet, usa de intrare de metal, usi interioare de lemn, la care se adauga proiectul de amenajare al unui renumit designer de interior.
Cele 2 bai sunt complet utilate si echipate.
Terasele sunt inchise cu geamuri retractabile pentru a putea fi folosite atat iarna, cat si vara.
In pret aveti inclus si un loc de parcare subteran.
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Supraveghere video
  • Telecomandă poartă acces auto
  • Videointerfon
  • Mobilat
  • Nemobilat
  • Sistem încălzire
  • Centrală proprie
  • Încălzire prin pardoseală

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii