Emporium Habitat – Penthouse, vedere panoramica Herastrau/Nordului

Tip tranzactie De vanzare
289.000€ + TVA

Facem ce facem si revenim la apartamentele amenajate in stil scandinav, pentru simplul fapt ca nordicii au un fel aparte de a impacheta simplitatea in eleganta, rezultatul final fiind o proprietate ce denota mult bun-gust, compartimentata in plan deschis, cu dotari, mobilier si finisaje moderne ce transmit comfort si invita la relaxare. Intr-un alt context as fi spus ca mobilierul si decoratiunile de culoare alba pot induce o atmosfera lipsita de personalitate unui decor, insa nu si in cazul acestei resedinte.
Arhitectii care s-au ocupat de amenajarea proprietatii au reusit sa gaseasca echilibrul perfect intre finisajele de culoare inchisa, cum ar fi spre exemplu armatura solida a spatiilor vitrate ample si elementele de culoare deschisa (mobilier, parchet).
Sunt convins ca obtinerea acestui echilibru a fost posibila si pentru ca s-a evitat aglomerarea spatiului, masura fiind cuvantul cheie si implicit, secretul acestei amenajari simple si elegante.
Pe langa ferestrele ample, elementul care contribuie la maximizarea iluminarii in intregul spatiu este bineinteles, parchetul de culoare deschisa. Desfasurat pe o suprafata utila de 97mp,apartamentul este compartimentat foarte eficient, conform solutiilor moderne intalnite in tarile nordice. Living-room-ul, zona de dinning si bucataria impart un spatiu comun, fiecarei arii de interes fiindu-i atribuita o zona specifica. Datorita suprafetelor vitrate foarte ample, lumina naturala este la ordinea zilei in toate incaperile.
Peste tot se regasesc accesorii si finisaje din gama high-class.
Punctul forte al acestei proprietati il reprezinta fara indoiala terasa ampla, de peste 154mp unde puteti petrece momente memorabile alaturi de familie sau prietenil De asemenea, proprietatea beneficiaza de un loc de parcare si o boxa.
Va invitam la vizionare!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Pază permanentă
  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Centrală imobil
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share