English Mansion | Vila superba in Paradisul Verde | Luxury Homes

Tip tranzactie De vanzare
830.000€

Vă invităm să vă familiarizați cu una dintre cele mai remarcabile reședințe din Paradisul Verde, un mediu sofisticat care îmbină cu eleganță elemente clasice și contemporane, invitând la relaxare, eleganță și confort. Această proprietate emblematică impresionează atât prin dimensiuni cât și prin amenajările spectaculoase, acordând o atenție deosebită detaliilor, oferind astfel o oază naturală discretă pentru viitorii săi proprietari.

Această locuință se întinde pe o suprafață generoasă de 480 de metri pătrați, având în total un teren de 1209 metri pătrați, și include 8 încăperi (4 dormitoare, 1 birou), 6 băi, bucătărie, zonă de zi, mansardă și o curte amenajată cu meticulozitate. Arhitectura fațadelor încorporează elemente neo-românești, o intrare impresionantă și zone vitrate decorate cu vitralii. Spațiile interioare generoase au fost decorate de către specialiști în amenajări interioare, colaborând cu branduri de renume internațional, iar fiecare încăpere dispune de dotări și funcționalități de cea mai înaltă calitate, oferind astfel o experiență locativă excepțională.

Grădina superbă, cu aproape 1000 de metri pătrați, a fost amenajată cu pricepere de către peisagiști, cu vegetație luxuriantă și plante adaptate mediului, iar veranda generoasă, echipată cu canapele și cu vedere spre curte, reprezintă locul ideal pentru petrecerea timpului în familie sau organizarea de evenimente intime sub lumina felinarelor, în compania prietenilor.

Accesul în zona principală a casei se realizează printr-un vestibul spațios, dotat cu uși masive și placări de granit. Zona de zi este elegant decorată și divizată cu o treaptă între zona de luat masa și zona de relaxare, marcând astfel funcționalitatea spațiului. Zona de luat masa oferă acces direct la bucătărie. Elementele de decor, precum tapetul de mătase și draperiile din catifea, aduc o notă de rafinament spațiului.

Bucătăria este amenajată în culori calde și beneficiază de o iluminare naturală abundentă, având acces direct la zona de luat masa, la veranda exterioară și, separat, la hol și garaj, facilitând astfel aprovizionarea după sesiunile de shopping. La parter, regăsim un birou adiacent zonei de zi, un dormitor cu baie proprie și o baie de serviciu.

Accesul la etaj se realizează pe o scară îmbrăcată în lemn masiv, străbătută de lumină naturală datorită zonelor vitrate generoase decorate cu vitralii. Etajul 1 este dedicat zonei de odihnă, cu un hol spațios ce oferă acces la 3 dormitoare impresionante, fiecare cu băi generoase.

În ultimul etaj, găsim mansarda, un spațiu deschis bine luminat natural, cu numeroase spații de depozitare și o baie proprie cu duș. Acest spațiu deosebit de versatil reprezintă o valoare adăugată a proprietății, fiind în prezent amenajat ca o cameră de hobby și spațiu de relaxare, cu o mochetă de lux, canapele confortabile și un televizor. Cu aceeași ușurință, poate deveni o zonă de joacă, un studio de fitness, un cinematograf sau un loc pentru întâlniri memorabile cu prietenii.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Mobilat lux
  • Mobilat complet
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii