Esquina Verte ,superb apartament cu 3 camere de Inchiriere zona Soseaua Nordului

Tip tranzactie De inchiriat
1.000€/L

Accente de culoare si lumina intr-un spatiu generos – acestea sunt caracteristicile definitorii ale locuintei pe care va propunem sa o vizionati intr-una din cele mai bune zone ale Bucurestiului.

Esquina Verte este un apartament de lux, situat in zona Soseaua Nordului, cunoscuta pentru proiectele impobiliare exclusiviste, siguranta si selectivitate. Inconjurat de liniste si dotat cu toate facilitatile unui confort sporit pe care le poate oferi locatarilor sai, imobilul in care se afla superbul apartament a fost finalizat in anul 2008, iar in pretul de inchiriere pentru Esquina Verte este inclus si locul de parcare.

In ceea ce priveste configuratia spatiului si design-ul interior, aceasta locuinta va va surprinde placut in toate aspectele. Cele 3 camere sunt luminoase, dispun de o suprafata generoasa intinsa pe 84.50 mp spatiu util, iar finisajele folosite sunt de ultima generatie. Bucataria moderna comunica in stil open-space cu zona de living&dining, iar ambele dormitoare sunt in proximitatea celor doua bai complet finisate si amenajate. Materialele folosite la amenajare sunt alese cu o simplitate confortabila, usor de obtinut atunci cand sunt combinate cu gust si nu se face rabat de la calitate.
Cele doua balcoane ofera o deschidere satisfacatoare catre minunata priveliste ce va poate intampina in fiecare dimineata linistita de “acasa”.
Cu un design simplu si eficient, mobilierul decoreaza discret spatiul locativ, pastrandu-se nuante in tonalitate calda si surprinzatoare accente de vitalitate date de piesele in tonuri de verde sau turcoaz.

Asa cum, insa, o simpla privire poate spune mai mult decat o mie de poze, Esquina Verte este o locuinta ce merita vazuta, admirata, simtita, iar pentru programarea unei vizionari va stam cu drag la dispozitie!

Utilitati - Imbunatatiri

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share