Évora Residence – Apartament 2 camere de inchiriat, ultrafinisaje, Herastrau !

Tip tranzactie De inchiriat
800€/L

Va propunem pentru studiu un superb apartament cu 2 camere a carui amenajare cromatica aminteste de stralucirea hipnotizatoare a nisipului namibian, un loc ce ne indeamna parca sa ne asezam, sa ii simtim caldura avand in minte granulatia fina a boabelor de nisip purtate de vant.
Modern, oferind un look sofisticat, apartamentul propus spre inchiriere este fara doar si poate una dintre proprietatile deosebite de pe piata imobiliara din nordul capitalei.
Suprafata generoasa si compartimentarea practica, alaturi de decoratiunile alese cu multa atentie au facut ca aceasta resedinta sa fie clasata in topul apartamentelor noastre de inchiriat. Zona de intrare este un open space acompaniat de o volumetrie ampla, aerisita, curata, aici fiind amenajat living-room-ul impreuna cu zona de relaxare a casei, zona multimedia iar in continuarea acestora zona de dinning. Modul in care a fost impachetata eleganta aduce aminte de stilul nordic in amenajari, rezultatul fiind de mare senzatie si bun-gust. Cu o suprafata totala de 106mp suprafata utila, avand un dormitor amplu si luminos, impreuna cele doua terase avand o suprafata totala de peste 9mp, resedinta este cu siguranta pe placul celei mai pretentioase persoane! Pe langa ferestrele ample, elementul care contribuie la maximizarea iluminarii in intregul spatiu este bineinteles, parchetul de culoare deschisa. Un spatiu ce merita vizionat! Va asteptam!

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Acoperiș
  • Mobilat
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share