Fontana Marquise – Park Avenue Residence

Tip tranzactie De vanzare
369.000€

In cea mai exclusivista zona din Herastrau, langa Cartierul Francez, pe o strada privata cu acces limitat, pe scurt – in una dintre cele mai bune zone pe care le-ati putea alege – se afla acest apartament absolut iesit din comun.
Avand in planul initial 3 dormitoare, spatiul a fost recompartimentat in prezent, dupa nevoile actualilor proprietari.

Remarcabil, insa, este design-ul interior exceptional. Aceasta locuinta atrage prin culorile senine si atmosfera de o demnitate imperiala.
Proprietarii au optat pentru un stil clasic, cu mobilier din lemn masiv, de colectie.
Clasicismul este un stil manifestat în toate artele Europei în secolele 17-19. Simetria, aerul sofisticat si o vadita predilectie spre influentele formelor antichitatii sunt reflectate in fiecare piesa de mobilier de baza. Rezultatul este un interior cu decor nobil, cu materiale de o calitate exceptionala, cu forme geometrice clare si lipsite de incarcaturi inutile.
Finisajele folosite sunt din gama de lux: parchet masiv din lemn de nuc brazilian, travertin, mozaic Bisazza, obiecte sanitare de top, importate din Italia.

Pentru mobilier, materialele folosite sunt lemne pretioase, tesaturi de tapiterie de calitate si piele naturala. Mobilierul este functional si confortabil, ceea ce face interiorul aerisit si gratios.

Apartamentul dispune de instalatie individuala de climatizare pe zone si de instalatie audio in fiecare camera, iar viitorul proprietar se va putea bucura de bucataria complet mobilata si utilata.

Aceasta proprietate este ca o calatorie in timp, in vremea cavalerismului nobil, a manierelor ca trasatura de caracter si a afinitatii pentru frumusetea lucrului bine facut, care sa impresioneze generatii si generatii de priviri.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Mobilat
  • Lux
  • Parțial
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share