Gayatry Suite | superb apartament de 3 camere in Herastrau

Tip tranzactie De vanzare
750.000€

Designul geometric, ordonat al acestui apartament ofera o simetrie aproape de perfectiune a unui spatiu generos dar atipic pentru o locuinta.
Gayatri, de unde ii vine numele, era o zeitate orientala a intelepciunii, iar compartimentarea modulara pe care arhitectul a conceput-o atrage dupa sine o distribuire functionala a suprafetei utile, in cel mai satisfacator mod cu putinta.

Amenajarea exclusivista, pastrand fara exceptii si accente, un singur stil, a fost cu adevarat o provocare, intrucat fluidizarea vizuala a spatiului avea nevoie de multa precizie, iar fiecare detaliu trebuia sa se incadreze perfect intr-o imagistica ordonata si aerisita ce avea sa reprezinte personalitatea intregului spatiu. sA rezultat, astfel, o locuinta ce reflecta din plin personalitatea proprietarului, pastrand in permanenta functionalitatea si luminozitatea dependintelor aerisite, cu mobilier compact si compartimentare ingenioasa.

Zona de living, care ocupa nu mai putin de 53,6 mp, este destinata socializarii si regasim acest de jur-imprejurul living-room-ului, ce include zona de dinning si bucataria unde simplitatea functionala este cea mai buna forma de a o descrie. Functionala, complet utilata si extrem de bine incadrata in design-ul de ansamblu, bucataria se desfasoara pe lungime, designer-ul apartamentului optand pentru un mobilier compact, in linie dreapta, ce reuneste un front de lucru comun, bine optimizat pentru o utilizare si depozitare eficienta. In continuarea acestui spatiu, vom gasi si zona de dinning tip bar, adaptata pentru gustari rapide.
Dormitoarele au o configuratie surprinzatoare, cu un master de 25.45 mp si acces catre baia proprie si un guest de 12.5 mp, cu spatiu desemnat si pentru birou, ambele dormitoare fiind conectate de living printr-un coridor de 6 mp, suficient de lung pentru ca acest spatiu sa fie unul al linistei si relaxarii.
De mentionat si la fel de impresionanta este si terasa apartamentului, ce inconjoara locuinta, fiecare camera avand acces si dand posibilitatea de amenajare a propriului spatiu verde sau apropriului “culoar de tihna”.

Situat la etajul 3 intr-o cladire amplasata in zona rezidentiala Parc Herastrau, Gayarty Suite se desfasoara armonios pe o suprafata utila de 134 mp. Dormitoarele pastreaza aceeasi nota a unui design ce pune accentul pe functionalitate, in care lumina naturala este principalul element ce decoreaza un spatiu ordonat si extrem de bine organizat.
Absolut toate finisajele sunt din gama high-class, in amenajarea apartamentului nefacandu-se rabat de la calitate, ca o forma de complimentare a conceptului decorativ dominant.

Utilitati - Imbunatatiri

  • Dotări imobil
  • Interfon
  • Wireless
  • Pază permanentă
  • Mobilat
  • Mobilat lux
  • Mobilat complet
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Tur Virtual

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii