Ghirardelli Suite | Kiseleff | Aviatorilor

Tip tranzactie De vanzare
990.000€

Cu o arhitectura contemporana, pozitionata intr-una dintre cele mai exclusiviste zone, proprietatea pe care am ales-o pentru Dvs. astazi reprezinta din punctul nostru de vedere o afacere excelenta pentru cineva care isi doreste o resedinta particulara linistita, mai ales daca tinem cont de faptul ca proprietatea se afla la doar un minut de Parcul Herastrau. Interiorul proprietatii este extrem de elegant, cu accente british, o arhitectura eclectica, aerisita si totodata wide-open, un habitat in care interiorul devine diferit in fiecare anotimp, un spatiu in care implicarea efectiva, cea emotionala a proprietarilor, a contat enorm. Este evident ca atunci cand iti doresti tot ceea ce este mai bun pentru familia ta nu vei face niciodata compromisuri in alegerea finisajelor si accesoriilor. Finalizata in 2010, proprietatea se desfasoara plenar pe o suprafata utila de peste 200 mp, cele 4 camere dintre care un living-room si 3 dormitoare (toate ample si luminoase), bucataria si cele 3 bai, dezvaluind vizitatorului un spatiu impecabil din toate punctele de vedere, incepand cu materialele de cea mai buna calitate pana la finisajele de inalta clasa. Fie ca vorbim de living, bucatarie, dormitor sau hol, suprafetele vitrate sunt un atu intens explorat pentru a beneficia de aceasta amplificare a spatialitatii. Esentele de lemn utilizate in amenajare contrasteaza placut cu albul si cremul tapetului elegant, sporind senzatia de confort. Cu o frumusete ce rezulta din simplitatea detaliilor, acest apartament este special prin prisma configuratiei lui si te cucereste iremediabil de la prima vedere.
Avand o priveliste incredibila si o luminozitate sporita gratie suprafetelor vitrate generoase, spatiul respira un aer boem.
Iata cum un proiect gandit in detaliu pentru ca fiecare functiune sa fie pusa in valoare si sa comunice coerent cu celelalte zone ale casei poate aduce beneficii viitorului proprietar ce urmeaza sa locuiasca aici. Cu siguranta veti gasi multe idei de pus in aplicare in aceasta proprietate.
Resedinta este propusa spre vanzare si va asteptam sa o vizitam impreuna!
Certificat energetic: Clasa A

Utilitati - Imbunatatiri

  • Mobilat
  • Mobilat complet
  • Mobilat lux
  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală imobil

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii