Gran Residencia | Penthouse spectaculos cu vedere deschisa | 4 locuri de parcare

Tip tranzactie De inchiriat
2.200€/L

Avem placerea sa va prezentam cel mai frumos penthouse din orasul Otopeni la 7 minute de Mall Baneasa, intr-o locatie centrala, linistita si aerisita. Este situat in cea mai buna, ingrijita si curata zona residentiala din oras. Situat la mai putin de 7 minute de aeroport si 7 minute de Baneasa Mall, scoala Franceza si in imediata apropiere a viitoarei statii de metrou catre aeroport.

Penthouse-ul luminos si plin de energie cu o suprafata de 190mp utili la care se adauga 130 mp de terase afla intr-un complex premium, unul dintre cele mai bine structurate, executate si administrate din zona metropolitana a Bucurestiului.

Se afla pe intreg etajul 5, fiind amenajat, finisat si echipat cu materiale de cea mai buna calitate: Sistem ventilatie Daikin, centrala de bloc Buderus, (290 lei cost /Mwh energie termica) tamplarie aluminiu cu vitrare ampla, de cea mai buna calitate si izolatie termica marca Schuco, piatra naturala de calitate premium, mozaic de colectie, parchet din lemn si terase exterioare cu decking din lemn natural de teak.

Zona de zi beneficiaza de o sufragerie mare de aproximativ 65mp cu un superb semineu pe lemne si acces direct intr-o o terasa generoasa (70 mp) cu copertina retractabila si cada exterioara pentru 5 persoane cu hidomasaj marca Jacuzzi.

Bucataria spatioasa (20mp) inchisa cu usi in 4 foi, pliabile, provenienta Spania, mobilata si utilata Franke, beneficiaza de o terasa (20mp) exclusiva, inchisa si incalzita ce poate fi utilizata iarna.

Zona matrimoniala este compusa dintr-un dormitor spatios cu terasa proprie, un dressing generos si o baie cu cada, cabina de dus separata, toate acestea avand o deschidere vitrata mare spre o alta terasa.

Pe langa dormitorul matrimonial mai sunt alte doua camere ce pot avea destinatii de dormitor sau/si birou si inca doua bai ce deservesc atat dormitoarele, din care o baie pentru musafiri in imediata apropiere a holului si sufrageriei.

Intreg perimetrul penthouse-ului are terasa cu acces din toate incaperile, inclusiv baie si este acoperita cu lemn de esenta tare teak, protejata cu ardezia peste atic si cu o suprastructura perimetrala din aluminiu, inox si sticla.

Incalzirea si racirea se fac cu centrala proprie a blocului cat si cu sistemul propriu al penthouse-ului format din chiller VRV marca Daikin si 5 ducturi cu multiple ventiloconvectoare de tavan in toate spatiile penthouse-ului.

La subsol sunt 4 locuri de parcare din care doua locuri de parcare incluse in chirie.
Liftul de 8 persoane marca Tyssen Krup deserveste imobilul de la subsol (zona de parcare) pana la penthouse. La exterior se afla numeroase locuri de parcare pentru vizitatori.

Accesul in cadrul complexului se face securizat cu bariera si paza, accesul in bloc cu videointerfon si in subsol usa garaj cu telecomanda.

Penthouse-ul este disponibil pentru inchiriere pe termen lung.

Bucataria este mobilata si utilata.

Utilitati - Imbunatatiri

 • Dotări imobil
 • Supraveghere video
 • Telecomandă poartă acces auto
 • Acces pentru persoane cu dizabilități
 • Parcare biciclete
 • Spații agrement
 • Pază
 • Mobilat
 • Mobilat parțial
 • Sistem încălzire
 • Centrală imobil

Video

Pozitionare pe harta

Distribuie aceasta proprietate

facebook share google plus share linkedin share pinterest share
Luxury
Suna Solicita detalii